NAKON VIŠE OD 24 SATA

Javio se sam policiji: Pronađen glumac i imitator Denis Bašić

09.12.2017 u 12:51

Bionic
Reading

Nekoliko sati nakon što se u medijima pojavila vijest da je glumac i imitator Denis Bašić, koji je postao poznat zahvaljujući imitacijama Franje Tuđmana, Stjepana Mesića i Miroslava Ćire Blaževića, nestao u Zagrebu, on se javio policiji, te se više ne vodi kao nestala osoba

Samo nekoliko sati nakon što su mediji objavili kako je glumac, imitator i komičar Denis Bašić nestao, kako donosi 24 sata, on se sam javio policiji. Iz policije su im potvrdili kako se Bašić sam javio nakon potrage koja je trajala od petka. Prema posljednjim informacijama, vratit će se na adresu na kojoj su ga zadnji put vidjeli.

Podsjetimo, kako je objavljeno na stranici Nestali.hr, Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, poznati glumac, imitator i komičar, 40-godišnji Denis Bašić, nestao je jučer, 8. prosinca s adrese Bolnička cesta u Zagrebu.

Detalji su izrazito šturi, stajalo je samo da mu je prijavljeno prebivalište na drugoj adresi, a nije pisalo niti što je nosio u trenutku nestanka. Stoga je policija zamolila sve građane za pomoć - one koji su ga vidjeli ili možda imaju informacije o tome gdje se nalazi, da jave na broj 192.

Imitacije Denisa Bašića Autor: Youtube

Objava na stranici Nestali.hr u međuvremenu je maknuta. Denis Bašić postao je poznat zahvaljujući imitacijama Franje Tuđmana, Stjepana Mesića i Miroslava Ćire Blaževića.