IZAZOV ZA LIJEPU LATINU

Neprepoznatljiva je: Sofia Vergara kao kraljica kartela Griselda Blanco

24.01.2022 u 13:46

Bionic
Reading

Slavna glumica dobila je ulogu u Netflixovoj seriji. Utjelovit će La Madrinu, jednu od najzloglasnijih žena globalnog kriminalnog podzemlja, Griseldu Blanco

Obožavatelji Sofije Vergare su uzbuđeni zbog novog projekta i njezine transformacije u seriji 'Griselda', (projekt koji je bio u razradi osam godina), koja će imati šest, 50-minutnih epizoda, a režira ih Kolumbijac Andrés Baiz.

'Osobine odane majke te smrtonosna mješavina šarma i neslućenog divljaštva pomogla joj je da se stručno snalazi između obitelji i posla što ju je dovelo do toga da postane nadaleko poznata kao 'Kuma'', piše u opisu serije.

'Griselda Blanco je bila lik veći od života. Njezina nemilosrdna, ali genijalna taktika omogućila joj je da vlada carstvom vrijednim milijardu dolara godinama prije mnogih najozloglašenijih narko kraljeva o kojima znamo sve', rekla je Vergara, koja je i izvršna producentica serije, u izjavi u studenom.

  • +4
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Splash / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tvorac serije Eric Newman je izjavio da se Vergara dokazala kao izuzetno darovita te da joj je ovo projekt iz snova jer je glumica dala svoj maksimum da pokaže koliko joj ova uloga znači. Uz nju će u seriji glumiti: Alberto Guerra, Vanessa Ferlito, Alberto Ammann, Christian Tappan, Diego Trujillo, Paulina Davila, Gabriel Sloyer, Juliana Aidén Martinez, Martin Rodriguez i José Zúñiga. Još nije poznat službeni datum izlaska serije.

Ovo neće biti prva ekranizacija života Griselde Blanco. Catherine Zeta Jones glumila ju je u biopicu 'Godmother'. Bila je tema i dvaju dokumentaraca, 'Cocaine Cowboys' (2006.) i 'Cocaine Cowboys 2' (2008.) koji govore o narkoratu u Miamiju tijekom 1970-ih i 80-h u kojem je Blanco bila jedan od najvažnijih igrača. Materijala o njoj ima toliko da bi se moglo snimati desetljećima, a njezinom pričom je fascinirana i Jennifer Lopez koja priprema filmski spektakl o Blanco s redateljem Reedom Moranom (radio je 'Sluškinjinu priču' i 'Meadowland').