ISTINA ILI LAŽ?

Nakon što je objavila snimku na kojoj prima cjepivo protiv koronavirusa, Sofiju Vergaru napali da je sve izmislila

19.04.2021 u 11:58

Bionic
Reading

Iako je svojim potezom željela ohrabriti sve svoje obožavatelje da i sami prime cjepivo protiv koronavirusa, slavna Kolumbijka kratkom je snimkom postigla dvostruki efekt - i dok su je jedni nahvalili zbog hrabrosti i poteza, drugi se je osudili, ali i optužili da je riječ o fotošopu

'Napravila sam to zbog svoje obitelji, napravila sam to za svoje prijatelje koji nisu u mogućnosti jer su podvrgnuti teškim medicinskim tretmanima. Napravila sam to kako bi se naši životi ponovno vratili na staro. Napravila sam to jer smatram da je to ispravna stvar. Za koga vi to radite??'

Objava je to uz kratku snimku koju je Sofia Vergara stavila na svom Instagram profilu, a u kojem glumica sjedi u svom automobilu dok prima cjepivo protiv koronavirusa.

Iako je svojim potezom poželjela pozvati javnost, a posebice svoje obožavatelje, da i sami prime cjepivo protiv koronavirusa, kako bi se čim prije sve vratilo u normalu, slavna Kolumbijka postigla je dvostruki efekt.

S jedne strane primila je niz pohvala i ohrabrenja za svoj potez, ima i onih koji smatraju da je video lažan te da se Sofia Vergara zapravo nije cijepila.

  • +5
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Zašto on tako drži iglu', 'Nisi se cijepila i to se vidi na snimci. Video je lažan', 'Zašto on ne nosi masku ni rukavice?'. 'Zar ne bi njegov palac trebao biti na vrhu kako bi istisnuo cjepivo u ruku? Ne vjerujem ovom', 'Loš fotošop'... To su samo neki od optužbi na račun Sofije Vergara, koja na iste još nije reagirala.