SLIKA IZ 90-IH

Još jedno prisjećanje na prošlost: Sofia Vergara ovako najavljuje vruće, ljetne dane

28.05.2021 u 11:56

Bionic
Reading

Nešto manje od 300 tisuća nedostaje slavnoj Kolumbijki da na Instagramu zaokruži broj obožavatelja na nevjerojatnih 22 milijuna, a kako ih dozvati nego atraktivnim fotografijama, pa makar i onima iz nekih prošlih dana

'Još jedan klasik iz 90-ih, jer ljeto dolazi', napisala je Sofia Vergara uz fotografiju snimljenu 90-ih, koju je posljednju objavila na svom Instagram profilu. Riječ je o fotografiji na kojoj slavna Kolumbijka pozira s leđa, pogleda 'bačenog' preko ramena, odjevena tek u minijaturni plavi bikini.

Gaćice tange dodatno su istaknule njezino savršeno tijelo i stražnjicu, po kojima je ova 170 centimetara visoka Kolumbijka odavno poznata. Upravo je zahvaljujući svojem izgledu Sofia Vergara počela dobivati prve modne ponude u rodnoj Kolumbiji, a sve je to znala itekako dobro iskoristiti, jer je nakon dolaska u Ameriku sreću odlučila potražiti u Hollywoodu.

Danas je najplaćenija televizijska glumica na svijetu i u sretnom braku s kolegom glumcem Joejem Manganiellom, koji vuče hrvatske korijene.

  • +3
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia