OPUŠTEN I BEZBRIŽAN

Neprepoznatljiv glumac: Pierce Brosnan ima novi imidž

21.04.2020 u 15:35

Bionic
Reading

Omiljeni tajni agent 007 se usred pandemije koronavirusa izolirao sa svojom obitelji na Havajima. Tijekom karantene Pierce Brosnan prigrlio je svoj novi izgled - sijedu kosu i bradu, a lokalni fotoreporteri uhvatili su ga dok je razgledavao otok

Pierce Brosnan izgledao je vrlo opušteno i bezbrižno dok je s ruksakom na leđima i štapom za hodanje krenuo u bezbrižno razgledavanje otoka. 66-godišnja filmska zvijezda uživala je na suncu u sportivo izdanju bijeloj majici i svijetlosivim kratkim hlačama.

U jednom trenutku je zastao da bi se odmario na stijeni, a napravio je i nekoliko fotografija okoliša.

Pierce Brosnan Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače je vrlo aktivan na društvenim mrežama gdje sa svojim pratiteljima dijeli detalje iz svakodnevnog života. Tako je prije nekoliko dana šokirao fotografijom zapuštenog izgleda. Mnogi su ga zadirkivali vraća li se možda svojoj staroj ulozi Robinsona Crusoea iz 1997. godine.

Brosnan je nedavno među ostalim na Instagramu zaželio sretnu godišnjicu svojoj supruzi Keely Shaye Smith. 'Draga moja Kelly, hvala ti što si u moj život unijela toliko ljubavi i ljepote, što si me proteklih 26 godina činila sretnom. Sretna godišnjica', napisao je i raznježio obožavatelje.

Nekadašnji James Bond sudeći prema fotografijama, u prilično je zavidnoj formi za svoje godine.

  • +8
Pierce Brosnan s obitelji na Havajima Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia