NIJE MU DOSTA

Nepopravljivi romantik: Gary Oldman peti put izrekao sudbonosno 'da'

25.09.2017 u 10:09

Bionic
Reading

Britanski glumac Gary Oldman, koji trenutno promovira film 'Darkest Hour', u kojem glumi sir Winstona Churchilla, u tajnosti se oženio spisateljicom i umjetnicom Gisele Schmidt

Prije dvije godine četvrti bračni pokušaj 59-godišnjeg Garyja Oldmana nije završio sretno. Nakon sedam godina jazz pjevačica Alexandra Edenborough podnijela je zahtjev za razvod braka od poznatog glumca.

Gisele Schmidt počeo se viđati odmah nakon razvoda od Alexandre. Peti put je odlučio zadržati sve u intimnoj atmosferi pa se s novom odabranicom vjenčao u kući svog menadžera Douga Urbanskog u Los Angelesu. Nakon toga se novopečeni bračni par pojavio na crvenom tepihu na ovogodišnjem Toronto Film Festivalu.

Prva supruga britanskog glumca bila je cijenjena engleska glumica Leslie Manville, s kojom ima dijete. Nakon toga se zaljubio u Umu Thurman, no i taj je brak bio kratka daha. Prije no što je oženio Donyju Fiorentino, s kojom je dobio dva sina, Oldman je imao burnu romansu s talijanskom glumicom Isabellom Rossellini.

Gary Oldman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia