MALE KOPIJE

Neodoljivi blizanci Ane Kurnjikove i Enriquea Iglesiasa na snimci koja je oduševila sve

03.01.2020 u 18:30

Bionic
Reading

Da im je obitelj na prvom mjestu odavno su dokazali, silom se trudeći držati privatan život daleko od očiju javnosti. Ipak, s vremena na vrijeme, bivša tenisačica, ali i latino zvijezda, svoje obožavatelje oduševe pokojom snimkom njihovih dvogodišnjih blizanaca Lucy i Nicholasa

Kako bi sa svojih 1,2 milijuna obožavatelja, koliko je prati na Instagramu, bivša tenisačica obilježila 2020. godinu, odlučila se za najljepšu moguću čestitku - snimku njezinih dvogodišnjih blizanaca Lucy i Nicholasa koje je dobila u braku s Enriqueom Iglesiasom.

Ana Kurnjikova objavila je snimku blizanaca kako trče po zelenoj travi, pokušavajući dostići dron koji ih snima. U pozadini svira hit njihovog oca Enriquea Iglesiasa iz 2012. godine, 'Finally Found You'.

Lucy i Nicholas, koje je bivša tenisačica rodila u najvećoj tajnosti u prosincu 2017. godine, neodoljivi su sa svojim plavim kosicama, koje su naslijedili od majke, a iz snimke je vidljivo da su veseli i razigrani.

'Osjećaj je nevjerojatan. To je jedan od najboljih osjećaja na cijelom svijetu. Jednog sam se jutra probudio i ono, ja sam tata!', izjavio je svojedobno Enrique Iglesias koji je isto tako poprilično tajnovit i zatvoren kada je riječ o njegovom privatnom životu.

  • +4
Enrique Iglesias i Ana Kurnjikova Izvor: Profimedia / Autor: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia