TATA U AKCIJI

Enrique Iglesias raznježio obožavatelje preslatkim videom s blizancima

16.10.2019 u 16:23

Bionic
Reading

Blizanci Lucy i Nicholas koje je glazbenik Enrique Iglesias dobio sa slavnom tenisačicom Anom Kurnjikovom uskoro će navršiti dvije godine, a iako su rijetke prilike u kojima ih možemo vidjeti, svaka nova javna fotografija ili video oduševe milijune

Slavni 44- godišnji španjolski glazbenik na svom Instagram profilu, kojeg prati više od 14 milijuna fanova, objavio je preslatku snimku na kojoj uživa u igranju s blizancima, kćeri Lucy i sinom Nicholasom koji će uskoro navršiti dvije godine.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

⚡️⚡️⚡️

Objavu dijeli Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)

Iglesias i njegova nevjenčana supruga, bivša ruska tenisačica Ana Kurnjikova, presretni su što su prije nešto više od godinu i pol po prvi puta postali roditelji blizanaca.

Latino pjevač i bivša tenisačica upoznali su se davne 2001. godine, na snimanju spota za njegovu pjesmu 'Escape'. Iako se godinama pričalo kako o vjenčanju, tako i o prekidima, ništa od toga nije se pokazalo istinitim, oni svoju vezu nisu nikada ozakonili, a onda su u prosincu sve potpuno iznenadili kada su postali roditelji jer su trudnoću tajanstveno skrivali od javnosti i medija.

  • +4
Enrique Iglesias Izvor: EPA / Autor: CLEMENS BILAN

Žive povučeno, skrivajući svoju intimu na Floridi, a tek povremeno putem društvenih mreža fanove obraduju novostima iz života.