NA SNIMANJU

Neodoljiva sličnost: Izabela Kovačić pozirala s djevojkom nogometaša Tina Jedvaja

22.01.2018 u 11:28

Bionic
Reading

Za potrebe nove kampanje poznatog zagrebačkog frizerskog salona angažirane su i njihove omiljene klijentice - supruga Matea Kovačića, Izabela, te djevojka nogometaša Bayer Leverkusena, Dina Dragija. Dvije atraktivne plavuše na snimanju su se dobro zabavile, a atmosferu su pokazale i na Instagramu

Suprugu Realova nogometaša Matea Kovačića i djevojku njegovog kolege iz Bayer Leverkusena, Tina Jedvaja, mnogi smatraju najatraktivnijim boljim polovicama hrvatskih nogometaša. Gdje god se pojave, plavokose Izabela Kovačić i Dina Dragija svojom pojavom ostavljaju sve bez riječi, a tako je bilo i na snimanju kampanje za poznati zagrebački frizerski salon.

Izabela Kovačić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Na Instagramu je Izabela objavila fotografije i kratke snimke uoči početka snimanja, iz kojih je vidljivo kako se djevojke itekako dobro zabavljaju odjevene tek u svilenkaste kućne ogrtače i s frizurama u pripremi.

Flashing lights. Backstage. Blondes. ❤️ @_dinad_ 🎬

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

U manje od deset sati, otkako je Izabela objavila fotografiju, gotovo 20 tisuća ljudi oduševljeno je stisnulo gumb 'sviđa mi se', a nije nedostajalo ni brojnih komplimenata na račun izgleda atraktivnih plavuša.

  • +26
Vjenčanje Matea Kovačića i Izabel Andrijanić u crkvi sv. Antuna Padovanskog Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX