opuštajući trenuci

Lijepa Izabela Kovačić otkrila što hrani njezinu dušu

18.09.2017 u 11:55

Bionic
Reading

Lijepa supruga našeg mladog i iznimno talentiranog nogometaša Matea Kovačića posljednjih godina jako je zanimljiva medijima. Posebno otkada je njezin odabranik počeo igrati u Real Madridu. Skromnoj djevojci iz zagrebačkih Sesveta život se naglo promijenio i ubrzo je postala najpoznatija supruga nogometaša s ovih prostora. No Izabela Kovačić sada je otkrila što ju smiruje i gdje i s kim se osjeća najopuštenije

'More. Mjesto gdje možeš odmoriti svoju dušu', napisala je ispod najnovije fotografije objavljene na službenom profilu na Instagramu. Na fotografiji, koja je snimljena ljetos, vidi se lijepa Izabela kako uživa sa svojim suprugom Mateom Kovačićem.

The sea. The place where you calm your soul.

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Mladi bračni par sjedi na udobnoj sofi u stražnjem dijelu luksuzne jahte, kojom su obišli cijeli južni Jadran, ušuškani u veliki bijeli prekrivač.

Hubby 💛

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Predivna fotografija zaljubljenih golupčića brzo je oduševila sve Izabeline fanove, pa je u kratkom roku skupila gotovo 24 tisuće 'lajkova'.

Inače, par je početkom lipnja uplovio u bračnu luku i, možemo slobodno reći, priredio jedno od glamuroznijih vjenčanja godine.

  • +9
Pogledajte tko je sve bio na vjenčanju Izabel Andrijanić i Matea Kovačića Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Bračni par Kovačić izrekao je sudbonosno 'da' u crkvi u Sesvetskim Selima, u kojoj su se i upoznali, nakon čega su se zaputili u hotel Westin, u kojem se slavlje nastavilo sve do jutra. Izabela, koja i inače modno rijetko griješi, zasjala je tada u prekrasnoj bijeloj vjenčanici, dok je Mateo izabrao klasično crno odijelo.