SKLADATELJSKI PAR

Neobična proslava godišnjice braka: Tonči i Vjekoslava Huljić pokazali svoju drugu stranu

21.05.2021 u 19:23

Bionic
Reading

Splitski skladateljski par na poseban način odlučio je obilježiti godišnjicu braka, a navedeno je Tonči dao do znanja objavom njihovih fotografija na društvenim mrežama

'Slavimo 350 godina braka...oružje je zbog ravnopravnosti i da vidite čije tekstove slušate', napisao je Tonči u opisu fotografija na kojim, poput supruge Vjekoslave, pozira ogrnjen crnim plaštom, dok je u ruci nosio veliki mač i štap po uzoru na onaj čarobnjaka Sarumana iz filma 'Gospodar prstenova'.

Vjekoslava je poput Tončija u svojoj ruci držala štap, ali i plastičnu vranu, a na snimljenim fotografijama pridružio im se i kućni ljubimac.

Iako je Tonči u šaljivom tonu prokomentirao kako on i supruga slave 350 godina braka, sudbonosno 'da' izrekli su 1987. godine.

Tonči Huljić s voljenom suprugom Vjekoslavom išao je u osnovnu školu, no zaljubio se u nju kada je imao 18 godina. Vjenčali su se 1987. godine, a izjavio je da je 'imao sreće i vrlo malo pameti da se oženi'

  • +2
Tonči i Vjekoslava Huljić Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Vjerujete, da mi ona nije supruga, vjerovatno se nikada ne bih oženio. Toliko sam teška osoba i ni jedna druga ne bi mogla biti uz mene, a da ne odustane. Nisam vjerovao da ću se ikada oženiti, u mladosti sam bio zvijezda koja nije želela obaveze bilo koje vrste. Ipak, imao sam sreće i vrlo malo pameti da se oženim i naš brak je i danas stabilan', svojedobno je izjavio splitski skladatelj za Kurir.