NASTUPI ESTRADNJAKA

Nemate plan za doček Nove godine? Evo u kojim je gradovima zagarantiran dobar provod na otvorenom

31.12.2021 u 06:38

Bionic
Reading

Nismo se pošteno ni okrenuli, a 2021. godina došla je svome kraju. Iako smo se još od 2020. nadali da ćemo već 2021. imati lude provode u novogodišnjoj noći, to se nije dogodilo, no ipak možemo sanjati da će nam 2022. donijeti bolje stvari. Kako bismo propisno ispratili još jednu lošu godinu i ostavili je daleko za nama, donosimo vam popis novogodišnjih nastupa u hrvatskim gradovima

S nostalgijom se i sada prisjećamo nekih dobrih vremena, nezaboravnih novogodišnjih dočeka, prepunih gradskih trgova na kojima smo odbrojavali do ponoći s najpopularnijim glazbenicima. I ove godine veliki tulumi past će u sjenu epidemiološke situacije, kojoj se prilagođavaju i nastupi. No to ne znači da ih neće biti.

Donosimo vam pregled gradova za koje znamo da je u njima zagarantiran dobar provod na dočeku 2022. godine. Nažalost, u Rijeci su trebali nastupati Neno Belan & Fiumensi, no grad je otkazao nastupe zbog epidemioloških mjera. Ipak, to ne znači da se Rijeka neće propisno oprostiti od 2021. godine. Kako navode iz tamošnje Turističke zajednice, dobrog provoda neće nedostajati na nekoliko lokacija u gradu.

'Bez obzira na ovu iznimno tešku situaciju, bit će jako puno glazbenog programa, tu su i naša djeca i upravo smo danas ovdje kako bismo najavili dječje programe koji su do sada bili u Đardinu, a sada se sele na Zvončac', bila je jasna Alijana Vukšić, direktorica Turističke zajednice Splita, na nedavnoj konferenciji za novinare, kada je predstavljala adventski program u gradu. Tom prigodom najavljen je i koncert za novogodišnju noć - Thrill Band nastupat će od 20 sati dok će već zagrijanu publiku zabavljati TBF-ovci od 22 sata do 2 sata ujutro.

Dubrovnik će 2022. dočekati na Stradunu uz Silente i Vatru dok će na Trgu bana Jelačića u Zagrebu nastupiti Psihomodo pop, Zagrebačka filharmonija te mladi Filip Rudan. Kako je najavio zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević, zbog epidemioloških mjera na frontalnom dijelu i pred pozornicom bit će postavljena dvostruka ograda, a moći će se ući samo s digitalnom covid potvrdom.

U Zagrebu se priprema i doček u Tvornici, ispred Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski, u Vintage Industrial Baru... U Opatiji će na više lokacija građane zabavljati David Danijel, Trio Rio, Duško Jeličić i Bonaca, Koktelsi, Šajeta, Groovers, Dellboysi i Finta De Mona.

  • +3
Maja Šuput Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album

U Vodicama, na različitim mjestima, pjevaju Maja Šuput i Jole dok će Massimo zabavljati sve na Trgu Bazilike u Novalji. U Osijeku će nastupiti Ivan Zak, u Zadru glazbenici iz popularne emisije 'A strana' - Vjeko Ključarić, Eni Jurišić, Dino Purić i Petra Oreč, a Daleka obala u Vukovaru.