SRCE JOJ JE SLOMLJENO

Sve je iznevjerila: Iako su teške optužbe pale na račun Face, Sarah Jessica Parker osjeća se krivom

30.12.2021 u 10:40

Bionic
Reading

Medijski napisi i nove optužbe o seksualnim napadima koje se nižu na račun glumca Chrisa Notha ostavile su bez riječi i njegovu kolegicu iz serije 'Seks i grad' Sarah Jessicu Parker, koja strahuje kako će sve to utjecati na cijelu ekipu serije 'I tek tako'

Kako je otkrio izvor blizak 56-godišnjoj Sarah Jessici Parker za Us Weekly, holivudskoj glumici cijela je ta priča 'slomila srce' i, iz nekog razloga, upravo se ona osjeća 'kao da je sve razočarala i iznevjerila'.

Uoči Božića The Hollywood Reporter objavio je priče dviju žena, koje su pod pseudonimima Zoe i Lily optužile javno 67-godišnjeg Chrisa Notha da ih je seksualno zlostavljao. On je sve optužbe negirao, ustvrdivši kako su ti odnosi bili sporazumni.

  • +19
Sarah Jessica Parker Izvor: EPA / Autor: PETER FOLEY

'Ona je zaštitnički nastrojena prema Carrie Bradshaw i ljuta jer su ona, ali i svi ostali iz serije, dovedeni u ovu poziciju. Nije tu riječ o novcu, već o onom što je Carrie radila. Carrie je uvijek željela pomoći drugim ženama, a sada su, dok je ona trebala na njih paziti, žene otkrile da su bile povrijeđene', otkriva izvor.

U novim nastavcima 'Seksa i grada', pod nazivom 'I tek tako', Faca je preminuo nakon što je doživio srčani udar, a, kako tvrdi izvor, Sarah Jessica Parker smatra da su ove optužbe 'još jedna smrt'.

'AND JUST LIKE THAT'

Kao u dobra stara vremena: Carrie i Faca snimili svoju posljednju zajedničku scenu

Pogledaj galeriju

'Svoju ulogu Carrie Bradshaw i njezine moći Sarah Jessica Parker shvaća jako ozbiljno, a s velikom moći dolazi i ogromna odgovornost, iako je ona itekako svjesna da sve ovo nema veze s njom, nego s njim, opet osjeća da je sve iznevjerila.'