'Bennifer'

Nema kraja bračnoj idili: Jennifer Lopez i Ben Affleck za Valentinovo napravili romantične tetovaže

15.02.2023 u 11:26

Bionic
Reading

Bračni par popularnog naziva Bennifer za Valentinovo se počastio tetovažama koje simboliziraju vječnu ljubav

Čini se kako u braku Jennifer Lopez i Bena Afflecka u potpunosti cvjetaju ruže. Nakon što je par prije nekoliko dana kupio luksuznu vilu u kojoj će započeti suživot nakon pomirenja, na Valentinovo je izradio zajedničke tetovaže.

Pjevačica je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija na kojima je ponosno pokazala tetovaže koje simboliziraju njihovu vječnu ljubav. Njena sadrži simbol vječnosti i dvije strelice s inicijalima J i B, dok se Affleck odlučio za malo jednostavniju verziju s ukrštenim strelicama i inicijalima, ali bez simbola vječnosti.

'Sretno Valentino, ljubavi', napisala je J.Lo u opisu objave, a hashtagom je dodala i kako je 'obaveza sexy'.

Ovaj čin uslijedio je nedugo nakon što je par snimljen usred žustre svađe na dodjeli Grammyja uslijed koje su krenula medijska naklapanja kako je njihov odnos ponovno narušen, međutim posljednjih dana mogli smo ih pratiti u šaljivoj reklami za krafne u kojoj su se našalili na svoj račun, a sve su okrunili kupovinom zapanjujuće vile u elitnoj LA četvrti po cijeni od 34.5 milijuna dolara.

  • +10
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: PHOTOlink / Everett / Profimedia

Podsjetimo, par se 2021. godine pomirio dvadeset godina nakon raskida zaruka,a u ljeto 2022. godine uplovili su u bračne vode. Iako nemaju zajedničke djece, u vili će boraviti s njih čak petoro: blizancima koje je Jennifer rodila u braku s pjevačem Marcom Anthonyjem i troje Affleckovih potomaka iz braka s glumicom Jennifer Garner.

  • +15
Nova kuća Jennifer Lopez i Bena Afflecka Izvor: Profimedia / Autor: Zillow via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia