EVO ŠTO MU JE IZREKLA

Ponašanje Bena Afflecka razbjesnilo Jennifer Lopez, a onda je shvatila da je snima kamera...

07.02.2023 u 11:00

Bionic
Reading

Ovogodišnja dodjela glazbenih nagrada Grammy bit će uistinu upamćena, što zbog povijesnog uspjeha Beyonce Knowles, što zbog ponašanja Bena Afflecka zbog kojeg ni latino diva nije mogla ostati smirena

Svjetski mediji ne prestaju pisati o dosadi koju je osjećao holivudski glumac Ben Affleck tijekom dodjele ovogodišnjih Grammyja, a na koju je stigao kao vjerna pratnja atraktivnoj supruzi, latino divi Jennifer Lopez. Njegov izraz lica govorio je više od riječi, a sve to izbacilo je iz takta pjevačicu i glumicu te je nakon nekog vremena izgubila strpljenje.

Pojavile su se nove snimke na kojima je vidljivo da 53-godišnja Lopez objašnjava svom tri godine mlađem suprugu da se barem malo potrudi i odglumi da uživa, a taj neugodni trenutak snimile su kamere.

Odmah su se našli i 'čitači s usana' koji su protumačili ono što je Jennifer rekla Afflecku: 'Prestani! Izgledaj malo prijateljski raspoložen. Budi motiviran', na što joj je on odgovorio: 'Mogao bih.'

  • +4
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

A sve to izmjenjivali su dok se pored njih u programu uživo javljao voditelj Trevor Noah. Trenutak u kojem je Jennifer Lopez shvatila da je sve 'uhvaćeno' kamerom govori više od riječi.

Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Čini se kako u njihovom braku i nije sve tako idilično kao što se na početku činilo, a njihove trzavice u javnosti sve više dolaze do izražaja.