viralni hit

I ona mu se ruga: Jennifer Lopez se zabavlja na račun memeova inspiriranih izrazima lica Bena Afflecka

09.02.2023 u 12:18

  • +9

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Izvor: Profimedia / Autor: CBS / Planet / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon što je, zbog njegovih izraza lica tijekom ovogodišnje dodjele Grammyja, Ben Affleck postao viralni hit, na njegov račun počela se zabavljati i njegova supruga, latino diva Jennifer Lopez koja mu je prva otkrila da je postao - meme

Sama Jennifer Lopez otkrila je svom suprugu Benu Afflecku da su njegovi izrazi lica, koji su jasno dali do znanja koliko je on očajan, postali meme hit nakon ovogodišnje dodjele Grammy nagrada. Tvrdi to TikTokerica Almostanna koja sada na toj društvenoj mreži otkriva kako je ona sjedila pored njih tijekom dodjele.

Kako stoji u videu, Ben je doznao za to da je postao meme već tijekom Grammyja i to nakon što je Jennifer Lopez, očito dosađujući se u prijenosu uživo, odlučila malo 'pronjuškati' što ima na internetu.

@almostannna Replying to @canadiansupernova #greenscreen this is prob the funniest story i have it was so silly. Feeling overhelmed by this attention so im gonna take a break from all of this, i shared the big things and the how-to but all this attention is a lot haha :) I answered all the important questions already, good luck guys! Hear about it more on @hitqldbreakfast tonight! #seatfiller #grammys ♬ Selfcare-demo - Bella Moulden

Za 53-godišnju latino divu objavljeni memovi bili su iznimno zabavni, a potom ih je, smijući se, pokazala i Afflecku. No, on, unatoč tome što mu se cijeli Internet ruga, nije promijenio niti najmanje svoj očajnički izraz lica.

Almostanna tvrdi i kako su tijekom cijele dodjele njih dvoje držali se konstantno za ruke. 'Sjedila sam pored Bena Afflecka na Grammyjima, zajedno sa svojim prijateljom Jakeom. Dosta dugo sam provela pored njih, sjedeći ispred Beyonce... Zbog toga nisam znala za memeove Bena Afflecka tijekom showa, a i nismo pričali s njima jer on nije izgledao sretno.

  • +4
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Meni je bilo dovoljno što sjedim odmah pored njih, a oni su cijelo vrijeme gugutali i bili slatki. JLo je potom pokazala Benu Afflecku mobitel i rekla mu da je postao meme', otkrila je Tiktokerica i dodala kako je Jennifer Lopez odmah rekla kako su ti memeovi zabavni i urnebesni, dok Ben Affleck i nije dijelio oduševljenje.