PRODAJE KRAFNE

Jennifer Lopez ponovno planula na Bena Afflecka, ali ovaj put u reklami

13.02.2023 u 12:05

Bionic
Reading

Jennifer Lopez i Ben Affleck udružili su snage i snimili reklamu za poznati brend Dunkin' Donuts u kojem su se našalili s incidentom na dodjeli Grammyja

Jennifer Lopez još je jednom snimljena kako grdi svog supruga Bena Afflecka, ali ovoga puta prema scenariju simpatične reklame za Dunkin' Donuts koja se emitirala za vrijeme polufinala Superbowla.

Slavna pjevačica i glumica na nedavnoj dodjeli Grammyja ulovljena je u trenutku u kojem je planula na 50-godišnjeg Afflecka, a par se sa svime odlučio našaliti u reklami u kojoj glumac igra prodavača popularnih krafni.

Jennifer Lopez i Ben Affleck u reklami Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Što to radiš? Zar ovdje ideš kada kažeš da krećeš na posao?', šokirano pita J.Lo svog supruga koji na pultu prima narudžbe u prigodnoj majici i kapi firme.

  • +12
Ben Affleck i Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Dunkin' Donuts / Ferrari / Profimedia

U reklami je Affleck snimljen skrivenom kamerom dok prima narudžbe nasumičnih osoba koje ga u ovom 'stajlingu' nisu prepoznale. Tada dolazi Lopez i nakon scene početnog šoka ipak naručuje jednu ukusnu glaziranu krafnu.

  • +9
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: CBS / Planet / Profimedia

'Čini mi se da su ljudi i prije mislili da radim za Dunkin' s obzirom na to koliko ih volim. Nekako me se povezuje s ovim brendom pa je zvučalo kao zabavna prilika okušati se u njihovoj reklami. Naravno, bilo se lijepo vratiti u rodni Boston kako bismo je snimili', rekao je Ben Affleck.

Bila je to i prilika da slavan par javnosti prikaže kako je neugodan incident s Grammyja bio tek usputna stranputica s kojom su se sada spremni našaliti, a to im je, prema svemu sudeći, uspješno pošlo za rukom.