našao novi posao

Nekadašnji novinar i voditelj Nenad Hervatin Novosel nakon životne drame napušta Hrvatsku

21.04.2020 u 14:26

Bionic
Reading

Nenad Hervatin Novosel je na društvenim mrežama obznanio da seli iz Hrvatske. Odlučio je prodati automobil i udomiti dva psa, koje ne može povesti sa sobom. Svoju sreću 40-godišnji Puležan potražit će, čini se - u Nizozemskoj

Javnost ga je upoznala u jednom od prvih realityja na ovim prostorima, 'Story Super Nova' show. Svojedobno je Nenad Hervatin Novosel vodio Red Carpet na Novoj TV, a onda se okrenuo odnosima s javnošću te je postao vlasnik i direktor agencije i produkcijske kuće. Pažnju je prije nekoliko godina na sebe skrenuo i obradom ljetnog hita 'Despacito'. Sada zbog problema na privatnom i poslovnom planu odlazi iz Hrvatske.

'Dragi prijatelji, silom financijskih i ekonomskih situacija napuštam zemlju. Dobio sam ponudu koju bi bilo teško odbiti u ovim teškim vremenima. Kako bih to uspio moram na tri mjeseca udomiti svoja dva anđela, psa koja me nikad nisu napustila i uvijek su bili uz mene. Mislim da je najpametnije staviti ih u hotel za pse na Premanturskoj ulici. Dok ne pronađem stan i budem u mogućnosti dovesti ih tamo gdje idem. Moram i sakupiti novac za hranu za prva tri tjedna do prve isplate plaće i pronalazak smještaja u kojem bi i oni bili prihvatljivi. Molim vas ako imate neku ideju kako to učiniti na što bezbolniji način, bio bih vam jako zahvalan', poručio je u svojoj objavi. U komentarima je otkrio da čim se otvore zračni koridori odlazi u Nizozemsku saditi tulipane.

Podsjetimo, za Nenada ova godina nije dobro započela. Izgubio je oca Josipa, zbog kojeg je prošlog ljeta i javno zatražio pomoć.