HUMANOST NA DJELU

Nakon javnog apela Nenad Hervatin skupio novac za bolesnog oca: 'Ovo je najljepši rođendan ikad'

02.08.2019 u 15:47

Bionic
Reading

Kada je prije nepuna 24 sata, putem svog Facebook profila, zamolio za pomoć kako bi svom ocu olakšao najteže dane, nekadašnji novinar i voditelj vjerojatno nije niti sanjao da će mu se jedina želja, koju je imao povodom ovog 39. rođendan, nekoliko sati kasnije i ostvariti

Nakon što je svoj privatni Facebook profil Nenad Hervatin, novinar koji je svoj put započeo u prvom hrvatskom reality showu Story Super Nova, iskoristio kako bi zamolio svoje prijatelje da mu za njegov rođendan ispune najveću i jedinu želju koju ima, a koja se tiče njegovog oca, niti 24 sata kasnije istima se i zahvalio na nesebičnoj pomoći.

Nenad Hervatin, koji danas slavi svoj 39. rođendan, od svojih je prijatelja na Facebook zatražio da mu ispune jednu, jedinu želju, a to je da mu pomognu kako bi još neko vrijeme mogao provesti sa svojim teško bolesnim ocem.

U novoj objavi, Nenad Hervatin svima se zahvalio:

'HVALA SVIMA koji su pomogli. Ovim putem i tata i ja želimo se zahvaliti. Sakupili smo i više ni dovoljno. Molimo nemojte više uplaćivati. Višak ćemo namjeniti zakladi Ljubav bez granica kako bismo i mi dalje nastavili pomagati!

Nenad Hervatin Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Ovo je najljepši rođendan ikad. Ne zbog toga što smo pomogli tati, nego mu vratili osmijeh na lice i vjeru da ima dobrih ljudi. Hvala svima! Voli vas Neno kojemu ste ispunjenjem rođendanske želje ostvarili san. Tata i ja idemo dalje u borbu bez predaje!'