njezin šarm ne blijedi

Nekadašnja loto djevojka i voditeljica pokazala zavidnu liniju za koju dobiva pohvale: 'Profesorice, izgledate mrak'

28.08.2020 u 14:04

Bionic
Reading

Splićanka, koja je prije 25 godina ponijela i lentu prve pratilje najljepše djevojke Jugoslavije i danas plijeni istim šarmom. Dokazuje to često i svojim fotografijama na društvenim mrežama

Lice, stas i glas koji je osvajalo gledatelje s malih ekrana, Aleksandra Mindoljević Drakulić danas radi kao sveučilišna nastavnica na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, u Centru za obrazovanje nastavnika.

Svojom posljednjom objavom, baš kao i mnogim drugima na kojima pozira, izazvala je mnoštvo komplimenata. Do sada nije libila fotografirati i bez šminke ili pak u kućnom izdanju. Ovog puta se pokazala u kombinezonu zmijskog utorka s naramenicama ispod kojeg ne nosi grudnjak. 'Stvarno izvrsno izgledaš', 'uvijek prelijepa' tepali su joj mnogi, a među komentatorima su bili i njezini studenti. 'Profesorice, izgledate mrak', poručili su joj.

Izjavila je da joj ne nedostaje televizija. 'Svoj nastavnički posao iznad svega volim. Ali, znanje i iskustvo koje sam godinama stjecala voljela bih jednom možda ukomponirati u program Hrvatskoga radija koji obožavam slušati, ali zapravo nije nužno. Niti aktivno na tome išta radim. To postoji zasad samo kao stanovita ideja, bolje rečeno kao podloga iluzije i to je sve. Kako kažu: ako se ikada zvijezde poklope', rekla je Aleksandra Mindoljević Drakulić za Slobodnu Dalmaciju.

  • +3
Aleksandra Mindoljević Drakulić Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX