U STAJLIŠ IZDANJU

Aleksandra Mindoljević Drakulić uživa daleko od Zagreba: Otputovala je u Ameriku

03.03.2018 u 12:28

Bionic
Reading

Nekada omiljena televizijska voditeljica trenutačno radi kao sveučilišna nastavnica na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, u Centru za obrazovanje nastavnika, no i uz provatne obaveze uvijek nađe vremena za objave na društvenim mrežama. Aleksandra Mindoljević Drakulić svoje je pratitelje obavijestila da je otputovala u New York

'Daleko od kuće', otkrila je u svojoj najnovijoj objavi Aleksandra Mindoljević uz fotografiju na kojoj pozira pored luksuzne Lincoln limunzine. Lijepa sveučilišna nastavnica napisala je da se osjeća zahvalno, a pozira stajliš izdanju, u bundi s kapuljačom i uskim military hlaćama i čizmama. Mladenački duh i pozitiva je nikad ne napuštaju što otkriva širokim osmijehom. 

Pet mjeseci nakon što je pretrpjela moždani udar, 48-godišnja Aleksandra Mindoljević Drakulić nedavno iskreno je progovorila o svojoj borbi sa zdravljem koja traje od njezine 29. godine života. Najveći životni oslonac i osoba koja ju je spasila u trenutku moždanog udara je njezin sin, 11-godišnji Oleg

  • +4
Aleksandra Mindoljević Drakulić Izvor: Cropix / Autor: Drazen Kokoric/Cropix

Aleksandra je certificirani je psihodramski psihoterapeut te vodi psihoterapijske grupe, a bavi se i individualnom i partnerskom psihoterapijom. Objavila je sedam autorskih stručnih i znanstvenih knjiga iz područja psihologije, psihoterapije i školske psihopatologije.

Godine 1987. bila je prva pratilja miss Jugoslavije i miss šarma bivše države. Na HRT-u je vodila je brojne festivale i emisije 'Hrvatske lutrije', 'Dobro jutro Hrvatska', a u emisiji Gorana Milića 'Dobar dan' uređivala je polusatni blok srijedom 'Svijet psihe'.