ŠTO JOJ SE DOGODILO?

Nekad su za njom uzdisali muškarci, a danas zvijezdu 'Baywatcha' nitko ne bi prepoznao na ulici

05.11.2022 u 08:47

Bionic
Reading

Uz Pamelu Anderson, brineta plavih očiju bila je seks simbol 90-ih. Mnogi se vjerojatno još uvijek sjećaju scene iz Prijatelja kad Chandler i Joey čekaju najavnu špicu 'Baywatcha' kako bi gledali prelijepu Yasmine Bleeth dok trči po plaži u kultnom crvenom jednodijelnom kupaćem kostimu - i to u slow motionu.

U popularnom 'Baywatchu' (Spasilačka služba) glumila je lik Caroline Holden pet godina, pojavivši se u 72 epizode. Predivna brineta očaravajućih plavih očiju i skladnih oblina, bila je san milijuna muškaraca, no slava joj je donijela samo probleme. Yasmine Bleeth posljednjih 20-ak godina rijetko se može vidjeti u javnosti, a i u rijetkim prigodama kad je snime paparazzi teško da bi tko mogao prepoznati u njoj TV zvijezdu 90-ih.

Iako je u tom razdoblju bila itekako popularna, krasila stranice magazina te hodala s holivudskim zvijezdama, plavooka ljepotica postala je ovisna o opijatima pa nikad nije postigla nešto više u karijeri. Yasmine je na vrhuncu slave hodala između ostalog s Matthewom Perryjem iz 'Prijatelja' i Donom Johnsonom.

Ubrzo je odustala od glume, a posljednjih 20-ak godina rijetko se pojavljuje u javnosti, a i kad je paparazzi snime izgleda neprepoznatljivo kao na najnovijim fotografijama gdje je 'uhvaćena u objektiv' tijekom šetnje s četveronožnim prijateljem.

  • +4
Yasmine Bleeth Izvor: Profimedia / Autor: - / Coleman-Rayner / Profimedia

Početkom 2000-ih zbog problema s drogom bila je u klinici za rehabilitaciju Promises u Malibuu kako bi prevladala ovisnost o kokainu. No nedugo nakon što je napustila kliniku, opet se počela drogirati, a 2001. godine je uhićena jer je sudjelovala u automobilskoj nesreći nakon čega je policija pronašla kokain kod nje.

Udala za Paula Cerrita 2002. nakon što ga je upoznala na rehabilitaciji, a o svojoj borbi s drogom progovorila je u intervjuu za Glamour 2003. priznavši 'svjesno nastojanje da se klonim droga sada dio mog života i uvijek će biti.

  • +11
Yasmine Bleeth Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia