DAVID CHARVET

Mnoge je šokirao: Bio je 'Baywatch' zvijezda, a onda napustio Hollywood i postao građevinar

11.03.2022 u 20:23

Bionic
Reading

Punih 20 godina bio je aktivan u Hollywoodu, redao glumačke uloge i istovremeno ganjao glazbenu karijeru, a onda je David Charvet odlučio napraviti radikalan potez. Potpuno je promijenio svoj identitet, a danas otkriva zašto je slavu ostavio iza sebe

Mnogi ga pamte iz popularne serije 'Spasilačka služba' kada je uz bok Pameli Anderson trčkarao najpoznatijom kalifornijskom pješčanom plažom. Glumac David Charvet svoj je glumački san ostvario, čak je gradio i glazbenu karijeru te imao nastupe diljem svijeta, a onda je naglo sve napustio.

U novom intervjuu za Page Six, danas 49-godišnji Charvet otkrio je zašto je promijenio posao i potpuno se povukao iz Hollywooda.

'Prije nego sam dobio svoje prvo dijete u samo pet godina proputovao sam 42 zemlje održavajući koncerte. Nema šanse da bih to ponovno mogao. Jednostavno nisam želio snimati u Kanadi, pjevati u Europi. Želio sam biti kod kuće sa svojom obitelji. Želio sam biti dobar otac i biti tu za svoju djecu svaki dan i uvijek kada me zatrebaju', objasnio je.

Zatim je dodao: 'Biti dobar otac znači biti prisutan. Svaki dan biti doma kada odlaze na spavanje i probuditi se kada se i djeca probude'.

  • +2
David Charvet Izvor: Profimedia / Autor: Shooting Star / ddp USA / Profimedia

Iako je njegov fokus neko vrijeme bio isključivo na obitelji, jednoga je dana sasvim slučajno otkrio svoj novi posao iz snova. Prepravljajući radove na kući, zbog nezadovoljnih majstora, sam je zasukao rukave i naučio zanat.

'Završio sam radove, a kuća je ispala odlično. Svaki puta kada bi netko ugledao kuću, pohvalio je i oduševljeno pitao bih li mogao napraviti još jednu takvu. Tako se rodila ideja', prisjetio se za američki magazin.

David danas vodi građevinarsku tvrtku i svako je jutro na gradilištu. Tvrdi da je sretan i zadovoljan te da nikada nije požalio zbog odlaska iz Hollywooda.

'Naravno kada sam napustio glumački svijet, nakon 20 godina staža, bilo je jako čudno. Trebalo se priviknuti na novi identitet. Međutim, danas služim ljudima. Više nisam zvijezda. Sretan sam, a najvažnije od svega imam divan odnos sa svojom djecom', zaključio je.

Inače, bivši glumac ima 14-godišnjeg sina Shaya i godinu dana stariju kćer Heaven s bivšom suprugom Brooke Burke. Unatoč razvodu, bivši supružnici ostali su u prijateljskim odnosima.