KRV NIJE VODA

Nekad je bila seks simbol osamdesetih: Kim Wilde slavu duguje svom ocu poznatom glazbeniku

18.04.2019 u 10:01

Bionic
Reading

Bila je zanosa plavuša, velika glazbena zvijezda za kojom je ludio svijet. Danas u ušla u šesto desetljeće, a iza sebe ima živčani slom, priče o susretu s vanzemaljcima i pijanstva na javnim mjestima. Kim Wilde ne namjerava odustati od glazbe, a za to je, kaže, zaslužan njezin tata koji je nekad bio velika zvijezda

'Moja karijera je počela na spektakularan način, s velikom pjesmom koju su napisali moj otac i moj brat Ricky - 'Kids In America'. Obitelj je bila divna prema meni oduvijek. Kroz što god da sam prolazila imala sam njihovu podršku. Nije lako biti kćer slavnog oca, ali rastući uz njega sam imala priliku shhvatiti kako je bavljenje glazbom posao kao i svaki drugi i da ostanem čvrsto na zemlji. Ne bih uspjela da nije bilo njega. Kad pogledam oca, mislim da ne idem dalje od glazbe. Ona nas jednostavno ne želi ostaviti na miru', izjavila je Kim Wilde.

View this post on Instagram

At @bbcradio2 with Chris Evans... 👍

A post shared by KimWildeOfficial (@kimwildeofficial) on

Njezin tata Marty Wilde, koji je ovih dana u njihovom domu u Hertfordshireu proslavio 80. rođendan, bio je velika rock'n'roll zvijezda 50-ih koja se proslavila hitovima 'A Teenager In Love', 'Jezebel' i 'Donna'. Slavni glazbenik osim sa kćeri Kim, koja je slavu stekla 80-ih godina, slavio je i sa sinom Rickyjem te suprugom Joyce (nekad članica sastava The Vernon Girls), ali i izdavanjem kompilacije pjesama koje je napisao tijekom godina. Album uključuje novu pjesmu napisanu za svog prijatelja, američkog rockabilly glazbenika Eddieja Cochrana, koji je preminuo u prometnoj nesreći 1960. godine u dobi od 21 godine. U 80-ima godinama Marty Wilde je pisao pjesme za Kim ali i Dire Straits.

Izvor: Društvene mreže

Sudeći po najnovijim fotografijama, Kim i dalje podsjeća na zanosnu plavušu koja je pjevala hit 'Kids in America'. Godinama se bavi vrtlarstvom i tvrdi da joj je to jako pomoglo nakon živčanog sloma koji je doživjela kad je bila na vrhuncu slave. Više nije eksponirana kao nekada, ali i dalje redovio održava koncerte.

Kim Wilde Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia