seks simbol 80-ih

Može li genijalnije: Evo što je Kim Wilde dočekalo iza pozornice

01.08.2017 u 11:18

Bionic
Reading

Pjevačica koja je u osamdesetima žarila i palila svojih hitovima, ali i pojavnošću, britanska pop diva Kim Wilde i dalje je aktivna na glazbenoj sceni i redovio nastupa. Sa svojim fanovima redovito dijeli doživljaje na društvenim mrežama, a jedan 'detalj' na turneji na kojoj se trenutno nalazi posebno ju je oduševio, baš kao i njezine brojne pratitelje

Nekoć vrlo populrna pjevačica koja je osvajala vrhove svih svjetskih top ljestvica, danas 57-godišnja Kim Wilde danas se bavi vrtlarstvom ali glazbenu karijeru ne napušta.

Kim se trenutno nalazi na turneji na kojoj pjeva uglavnom svoje stare hitove iz osamdesetih godina, a svoju je vrtlarsku odoru zamijenila rock odjećom kakvu je nosila nekoć.

Na jednom od zadnjih koncerata, na njemačkom festivalu 'Rock Of Ages' u garderobi Kim je dočekalo iznenađenje - hladanjak u obliku Marshall pojačala koje je oduševilo i nju, ali i njezine brojne pratitelje na Twitter profilu.

Pjevačica je u braku s kazališnim glumcem Halom Fowlerom, s kojim ima dvoje djece, sina Harryja i kćer Rose. Kim je navodno doživjela susret s trećom vrstom imala prije osam godina, a druženje s 'malim zelenima' joj je, izjavila je, riješilo i neke zdravstvene probleme. Osim vrtlarstva, vrlo je aktivna i u humanitarnim akcijama protiv raka.

  • +2
Kim Wilde Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia