DOŽIVJELA 'BLISKI SUSRET'

Zvijezda 80-ih živi u strahu: Kim Wilde misli da će je oteti izvanzemaljci

06.02.2018 u 11:47

Bionic
Reading

Radi li se samo o promociji njezina nova albuma, koji bi se na tržištu trebao pojaviti za mjesec dana, ili seks simbol osamdesetih godina zaista još uvijek osjeća posljedice živčanog sloma, nije poznato. No, u svom posljednjem intervjuu Kim Wilde otkrila je kako je uvjerena da upravo njezino ime izvanzemaljci imaju zapisano na svojoj listi za otmicu

Kada se osamdesetih godina prošlog stoljeća pojavila na glazbenoj sceni, Kim Wilde postala je instant zvijezda. Za seksi plavušom ludovao je cijeli svijet, a ona je napravila neviđeni uspjeh pjesmama 'You Keep Me Hangin' On' i 'Kids In America'. 

No, upravo na vrhuncu slave, danas 57-godišnja Kim Wilde, doživjela je živčani slom. U oporavku joj je pomoglo i vrtlarstvo, no, sudeći po posljednjem intervjuu, čini se da još uvijek vodi borbe 's unutarnjim demonima'.

U razgovoru za magazin Attitude, Kim je priznala kako je prije nekoliko godina u svom dvorištu imala 'bliski susret sa izvanzemaljcima', zbog čega je i danas uvjerena da je na njihovoj listi za otmicu.

  • +2
Kim Wilde Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Vidjela sam ogromna svjetla iznad oblaka, koja su išla naprijed-nazad na neobičan način. Mnogo ljudi je isto to doživjelo, te je čak dospjelo i u lokalne novine.' Taj događaj dogodio se 2009. godine, a Kim je rekla svom suprugu kako je uvjerena da je 'kapetan' svemirskog broda zasigurno njezin veliki obožavatelj i želi vidjeti gdje živi.

'Živim u strahu da će se vratiti i oteti me', priznala je Kim te nastavila: 'Kada vidiš nešto neuobičajeno, ništa više nije kao prije. Vjerujem da su nas već posjetili i da nas promatraju. Nisam poludila, no ne mogu prestati o tome razmišljati.' 

Kako god bilo, u ožujku ove godine Kim izdaje i svoj novi album, za kojeg su je, očito, inspirirali upravo izvanzemaljci, budući da ga je nazvala 'Here Come The Alien'.