Diva na nogama

Neda Arnerić puštena iz bolnice: Uspješno se oporavlja, a brat će brinuti o njoj

23.04.2019 u 11:05

Bionic
Reading

Glumica je provela 40 dana na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, a nedavno je puštena na kućno liječenje. Neda Arnerić vrlo uspješno se oporavlja a navodno razmišlja i o skorašnjem povratku na scenu. Uz nju su, pored brata, bliski prijatelji

Vječitoj djevojčici srpske kinematografije, čini se, vratio se osmjeh na lice. Nedu Arnerić je krajem veljače brat našao u stanu u besvjesnom stanju nakon što je popila 20 tableta za smirenje u kombinaciji s lijekovima za hipertenziju, odnosno povišeni krvni tlak. Njena prijateljica, prenose srpski mediji rekla je kako sve ide na bolje, pa i da je Neda već kući, a priča i o povratku na scenu.

Neda je prije tri godine pala s balkona svog stana koji se nalazi na trećem katu zgrade i pri tome je zadobila teške ozljede. Cijelo vrijeme boravka u bolnici pojedini mediji plasirali su vijesti o tome kako se liječnici bore za njezin život, što je ona kasnije demantirala.

Sredinom prosinca prošle godine njezin suprug, doktor Milorad Mešterović, izgubio je bitku s dugom i teškom bolešću, a legendarna glumica je nakon toga patila i bila depresivna pa su mnogi cijeli događaj insinuirali kao pokušaj samoubojstva.

  • +3
Neda Arnerić Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL