ZDRAVSTVENO STANJE

Neda Arnerić i dalje je u bolnici; predstoji joj velika bitka za potpuni oporavak

07.03.2019 u 10:15

Bionic
Reading

Kada je na samom kraju veljače objavljeno da je jedna od najboljih glumica bivše Jugoslavije, Neda Arnerić završila u bolnici u Beogradu i da je u teškom stanju, krenula su nagađanja oko toga što se točno dogodilo i što je dovelo do toga. Prema pisanjima srpskih medija, navodno je popila 20 tableta za smirenje u kombinaciji s lijekovima za hipertenziju, pa je zbog toga u teškom stanju prevezena u bolnicu, nakon što ju je njezin brat bez svijesti našao na podu stana

Srpski mediji ne prestaju izvještavati o stanju glumice Nede Arnerić, a kako donosi njihova Gloria, iako još uvijek ne može samostalno disati, te je priključena na aspirator, njezino stanje malo je bolje.

'Neda je bolje, ali joj predstoji velika borba u oporavku. I dalje ne može samostalno disati pa je na aspiratoru. Diše uz pomoć takozvanih umjetnih pluća. Kada je primljena u bolnicu imala je tlak 50 sa 20. To je bilo vrlo teško stanje koje je sada regulirano', izjavio je izvor blizak glumici za Informer.

Glumica se i dalje nalazi na odijelu toksikologije na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, a prema nagađanjima liječnika, u bolnici će ostati još najmanje mjesec dana.

  • +3
Neda Arnerić Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL

Kako otkriva izvor, Neda Arnerić tijekom dana se tek povremeno budi, a liječnici tvrde kako to nije ništa neuobičajeno za njezino stanje. Inače, Neda Arnerić, prema pisanjima tamošnjih medija, već se godinama bori s depresijom, a sve se pogoršalo nakon što je u prosincu preminuo njezin suprug, liječnik Milorad Mešterović.