konačni obračun

Neće biti napeto samo na terenu, već i na tribinama: Ovo su argentinske i francuske WAGS-ice koje sigurno neće proći nezapaženo

18.12.2022 u 14:33

Bionic
Reading

U finalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru najbolji iz Južne Amerike sučeljavaju se s najboljima u Europi koji su ujedno i aktualni svjetski prvaci. No, bitka se neće voditi samo na terenu, već i na tribinama stadiona

Finalna utakmica prvenstva bit će utakmica na kojoj se sedmerostruki osvajač Zlatne lopte Lionel Messi suprotstavlja suigraču i nasljedniku njegove krune najboljeg na svijetu, Kylianu Mbappeu. Ali ujedno i utakmica na kojoj će njihove bolje polovice dati sve od sebe da budu primijećene.

Od poznate pjevačice do zadivljujuće zabavljačice, odvjetnice i vlasnice salona za tetoviranje – ovo su prekrasne WAGS-ice argentinskih i francuskih reprezentativaca.

  • +24
Argentinske i francuske WAGsice Izvor: Profimedia / Autor: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Martina Stoessel

De Paulova djevojka Martina Stoessel velika je pop zvijezda u Argentini. Ova 26-godišnjakinja je je također poznata i pod pseudonimom 'TINI'. Zvijezda Disney Channela u Latinskoj Americi, a Instagram profil joj prati zavidnih 19 milijuna pratitelja.

Zoe Cristofoli

Ljubiteljica tetovaža, 26-godišnja Zoe Cristofoli djevojka je francuske zvijezde Thea Hernandeza, koji ujedno igra i za AC Milan. Ova ljepotica obožava tintu, a njezino tijelo je poput platna. Vlasnica je salona za tetoviranje u Torinu, a ona i francuski branič imaju sina TJ-a.

Antonella Roccuzzo

Supruga legende Lionela Messija, Antonella Roccuzzo kraljica je argentinskih WAGsica. 34-godišnjakinja porijeklom iz argentinskog Rosaria i sedmerostruki dobitnik Zlatne lopte upoznali su se dok su imali svega pet godina. U braku su posljednjih šest godina te su roditelji su tri sina - Thiaga, Matea i Cire. U početku se školovala za stomatologa na sveučilištu, ali se kasnije prebacila na smjer za društvene komunikacije, a pojavila se i kao model za argentinsku modnu marku Ricky Sarkany.

Rose Bertram

Druga francuska super zvijezda na terenu, Kylian Mbappe, malo više čuva svoj ljubavni život. Šuška se da hoda s prelijepom manekenkom Rose koja je pozirala za H&M, L'Oreal, Primark i Agent Provocateur. 27-godišnja ljepotica prethodno je bila u vezi s nizozemskim braničem Gregoryjem van der Wielom. Rose ima 900 tisuća pratitelja na Instagramu, a kao model počela je raditi sa svega 13 godina.

Agustina Gandolfo

Lijepa 26-godišnja Agustina je model i djevojka argentinskog napadača Lautara Martineza. Plavokosu ljepoticu sa zvijezdom milanskog Intera upoznala je fantastična Wanda Nara, bivša supruga Maura Icardija. U međuvremenu Agustina je razvila vlastiti brend kao stručnjakinja za fitness i zdrav način života - s gotovo milijunom pratitelja na Instagramu. Uz to, Agustina također vodi vlastiti restoran u Milanu koji se zove Coraje.

Camille Tytgat

Supruga Raphaela Varanea Camille diplomirala je pravo u Lilleu. Za braniča Manchester Uniteda udala se 2015., iako su u vezi još od srednje škole. Par ima dvoje djece, dječaka Rubena i djevojčicu Anais. 28-godišnja Camille nije propustila ni prošlo Svjetsko prvenstvo kada je sina promatrala sa tribina u Rusiji prije četiri godine.

Muri Lopez Benitez

Prekrasna 24-godišnja Benitez, također je ljubav iz srednje škole, i to Lisandra Martineza. Navodno su se upoznali kada su imali samo 14 godina i od tada su zajedno. Muri se navodno moglo vidjeti, odjevenu u izazovnu odjeću, na karnevalima u ulozi zabavljačice. Par također ima zajedničkog ljubimca, francuskog buldoga po imenu Polo koji ima svoju Instagram stranicu.

Mae Guendouzi

Zanosna 22-godišnja Mae supruga je bivše zvijezde Arsenala Mattea Guendouzija. Veza im je postala javna 2019. godine dok je Matteo igrao za Arsenal i od tada su nerazdvojni. Prošle godine postali su roditelji djevojčice Mayleen, a žive u Marseilleu.

Caro Calvagni

Djevojka braniča Nicolasa Tagliafica ima više od 330 tisuća pratitelja na Instagramu, gdje pokazuje svoj zavidan način života, savjete za vježbanje i svoje pse. Kad ne diže utege, ova 28-godišnja plavokosa ljepotica svoje francuske buldoge vozi privatnim zrakoplovima.

Erika Choperena

Erika je dječja je psihologinja i supruga Antoinea Griezmanna. Prije nego li sudbonosno ‘da’ izrekli na nevjerojatnoj ceremoniji u Palacio de Galiana iz 11. stoljeća u Toledu u Španjolskoj 2017. godine, par je bio zajedno šest godina. Par ima troje djece - amara, Miju i Albu, a 31-godišnja Erika također vodi vlastiti brend dječje odjeće Duzama.