na domaćem terenu

Ne skriva uzbuđenje: Leona Paraminski najavila veliki povratak nakon četiri godine

23.04.2024 u 22:34

Bionic
Reading

Glumica Leona Paraminski nije radila čak četiri godine, a sada je napokon stiglo vrijeme za povratak glumi, ali i na domaći teren gdje se stigla s kćerkicom Liv

Glumica Leona Paraminski u Santa Barbari živi već deset godina. Iako su ondje ona i suprug Tin Komljenović izgradili život koji posljednje dvije i pol godine dijele s kćerkicom Liv, Leona ne krije koliko uživa kada stigne u Hrvatsku. 'To su neka dva potpuno različita života. I sad sam to prihvatila da je to tako, i ima ljepote u tome,' kaže Leona za IN magazin.

No, ovaj povratak za Leonu posebno je značajan jer se nakon četiri godine stanke vratila glumi. Naime, u Sarajevu snima drugu sezonu nagrađivane serije 'Kotlina', redatelja Danisa Tanovića. Leona kaže da je uloga dosta velika, no opet ne prevelika jer u seriji postoj tri glavne ženske uloge.

'Najteže mi je bilo prvi dan kad sam išla snimati. To mi je bilo najteže, i nisam uopće mogla spavati cijelu noć, bila sam jako uzbuđena, jer je to normalno. Nisam dugo radila, nisam radila jedno četiri godine, i zato što je to Danis i naprosto nisam bila dugo na setu, ali onda kad sam došla, bilo je kao da nikad nisam ni prestala raditi,' otkrila je za IN magazin.

  • +5
Leona Paraminski Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Leona je na snimanje serije u Sarajevo stigla zajedno sa svojom mamom koja pomaže oko kćerkice Liv dok je Tin ostao u SAD-u. Serija označava Leonin povratak glumi. Naime, glumica je prethodno uzela četiri godine glumačke stanke i posvetila se isključio privatnom životu i planiranju majčinstva. Djevojčicu Liv rodila je prije dvije i pol godine i tako ostvarila veliki san koji je sanjala sa suprugom.

Ipak, priznaje da joj nedostaje malo više vremena nasamo sa suprugom, jer Liv je još mala, a u Americi nemaju pomoć sa strane. 'Toliko smo toga prošli I znaš kaj, sad sam to prihvatila da je to tako i da ima neke ljepote u tome,' kaže i dodaje kako se nada skorašnjem konačnom povratku u Hrvatsku.