nakon dugo vremena

Leona Paraminski: 'Svi pitaju gdje si, što radiš, kako si? Što da kažem?'

13.02.2024 u 08:28

Bionic
Reading

Prije gotovo deset godina višestruko nagrađivana glumica sa suprugom Tinom Komljenovićem započela novi život 'preko bare'. Svoje obiteljsko gnijezdo svili su u Santa Barbari. Premda im nedostaje obitelj i zagrebački šušur, godi im život u Kaliforniji

Leona Paraminski ne odvaja se od kćerkice Liv koju je rodila u rujnu 2021. a koja joj je donijela potpuni mir. S obitelji i prijateljima u Hrvatskoj komunicira redovito, a povremeno se oglasi i na društvenim mrežama na oduševljenje mnogih.

'Svi pitaju gdje si, što radiš, kako si? Dugo te nema ..što da kažem? Evo, kradem trenutke života, tu sam, ista sam, ali nisam ista, sve više svoja, manje tuđa, malo starija i manje luđa', opisala je glumica u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu. Pozirala je pored oceana sa sunčanim naočalama i šiltericom, a taj su prizor mnogi nagradili komplimentima u svojim komentarima.

Leona je prije nekoliko mjeseci boravila u Zagrebu. Tada je izjavila da se ona i suprug Tin Komljenović s njihovom djevojčicom planiraju vratiti u Hrvatsku, ali još točno ne znaju kada. Kad je riječ o radu na sebi, glumica već dugo meditira, hoda, vježba jogu. Be obzira na majčinske obaveze, ne propušta svakodnevnu meditaciju od deset minuta, a resetira je i odlazak u prirodu. Uvijek je bila u top formi, a u trudnoći je dobila samo devet kilograma.

  • +3
Leona Paraminski Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Izbjegava slatko, bombone, kekse, sladoled, sok. Rekla je da 'starenje prihvaća te da je pomirena sa svojim borama oko očiju', a ako joj se to 'u nekom trenutku ne bude sviđalo, podvrgnut će se nekim neinvazivnim tretmanima'.