BIVŠA PRVA DAMA U AKCIJI

Ne prestaje nizati poslovne pothvate: Michelle Obama uskoro će predstaviti svoju novu knjigu

07.10.2019 u 19:59

Bionic
Reading

Iako je svoje mjesto u Bijeloj kući odavno prepustila Melaniji Trump, Michelle Obama nije istupila s javne scene. Nekadašnja prva dama trenutno ima pune ruke posla oko nove knjige koja će svjetlo dana ugledati za nešto više od mjesec dana

Godinu dana nakon svojih memorara 'Becoming' koji su postali najprodavanija knjiga u SAD-u u 2018. godini, nekadašnja prva dama Michelle Obama ove će jeseni svojoj publici predstaviti još jednu knjigu.

'Becoming: A Guided Journal for Discovering Your Voice' bit će puštena u prodaju 19. studenog, a zamišljena je kao vodič koji čitateljima pomaže da se nose s vlastitim životnim avanturama s kojima se susreću.

Knjiga uključuje 'više od 150 inspirativnih pitanja i citata koji se podudaraju s ključnim temama u memoaru bivše prve dame, a koji su posebno odabrani kako bi čitateljima pomogli da promisle o vlastitoj i obiteljskoj povijesti, svojim ciljevima, izazovima i snovima, o tome što ih pokreće i donosi im nadu te o tome kakvu budućnost zamišljaju za sebe i svoju zajednicu', objavio je izdavač Penguin Random House.

Obamini memoari zasjeli su na prvo mjesto liste bestsellera koju je objavio The New York Times, a osim što je u prošloj godini bila najprodavanija knjiga u Americi, postigla je i impresivan svjetski uspjeh s prodanih 10 milijuna primjeraka. Memoari su prevedeni na 45 jezika, uključujući i hrvatski.

Nekadašnji predsjednički par poprilično je zauzet nakon što je napustio Bijelu kuću. Bivši predsjednik Barack Obama trenutno radi na svojoj četvrtoj knjizi, a zajedno rade i na razvijanju programske sheme za Netflix. Prošle godine potpisali su višemilijunski ugovor s Netflixom, za koji će producirati dokumentarce i raditi ekskluzivne intervjue.