EMME MARIBEL MUNIZ

Ne može biti ponosnija: Jennifer Lopez se pohvalila da je njezina 12-godišnja kći napisala svoju prvu knjigu

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 14.05.2020 14:38
  • Objavljeno 14.05.2020 u 14:38
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Alberto E. Tamargo / ddp USA / Profimedia

Nakon što je pokazala nevjerojatne glasovne sposobnosti i zaludjela publiku na ovogodišnjem Super Bowlu, gdje je nastupala i sama latino diva Jennifer Lopez, Emme Maribel Muniz otkrila je svijetu svoj novi talent i to onaj spisateljski

Na svom Instagram profilu latino diva Jennifer Lopez pohvalila se kako je njezina 12-godišnja kći Emme Maribel Muniz nakon pjevačke, odlučila napraviti i spisateljsku karijeru. Naime, Emme je napisala svoju prvu knjigu koja će se na tržištu pojaviti već ove jeseni.

Riječ je o knjizi naziva 'Lord Help Me' koja sadrži dnevne molitve, a vijest da je napisala knjigu došla je svega nekoliko mjeseci nakon njezinog nevjerojatno nastupa u poluvremenu Super Bowla, rame uz rame s mamom, 50-godišnjom Jennifer Lopez i Kolumbijkom Shakirom.

'Nevjerojatno sam ponosna. Emme je u svojoj prvoj knjizi 'Lord Help Me' podijelila sa čitateljima svoje male, dnevne molitve. Ova će knjiga pomoći obiteljima da pronađu mir i snagu u svakodnevnom životu. Knjiga će se moći kupiti tek 29. rujna, no možete već napraviti prednarudžbe', napisala je Jennifer Lopez.

Emme ima i brata blizanca Maxa, a njih je Jennifer Lopez dobila 2008. u braku s pjevačem Marcom Anthonyjem.