istaknula obline

Ne mari za zlobne komentare: Lana Jurčević zablistala u zavodljivom izdanju

05.06.2023 u 11:12

Bionic
Reading

Naša pjevačica proteklog vikenda imala je nastup u Međimurju, gdje je zapalila atmosferu i zabavljala posjetitelje duboko u noć, a za tu je prigodu odabrala atraktivnu haljinu u kojoj izgleda kao milijun dolara

Lana Jurčević je prije nekoliko dana objavila video snimljen prije njezinog nastupa u strogom centru Zagreba, a na snimci je žena koja je odmjerava i govori za nju 'da je debela'. Cijelu je situaciju snimila suradnica pjevačice.

Na sreću, Lana se obazire na tuđe komentare jer kako je svojedobno izjavila, 'svejedno joj je što tko misli, bitno da je ona dobro sa sobom'.

Na Instagramu je sada objavila nekoliko fotografija svog outfita na kojima izgleda besprijekorno, a apsolutno pobija ružnu opasku prolaznice. Lagana ljetna haljina s tankim naramenicama savršeno se sljubila sa oblinama naše prezgodne pjevačice. Lana ju je nosila bez grudnjaka.

'Možemo mi bolje od toga i bez da koristimo teške riječi ili vrednujemo jedni druge na temelju onog ‘vanjskog’. Stay classy', napisala je Lana uz video, a pratitelji su je zasuli s komentarima. 'Jel ono neko reko da je debela?', 'Koja mačka', 'Ženo ti si mrak', Koji osmjeh, koja ljepota', samo su neki od komplimenata koje je 'zaradila'.

  • +3
Lana Jurčević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL