stiže novi singl

Lana Jurčević pokazala izazovan outfit i poslala emotivnu poruku

10.04.2023 u 20:58

Bionic
Reading

Pjevačica umjetničkog imena La Lana pripremila je novi singl koji ćemo moći čuti tek za tri dana, no obožavateljima je pokazala dio snimanja fotografija za novo djelo

Još početkom ožujka pjevačica je najavila promjene... Hrabro odrezavši šiške Lana Jurčević je poručila kako je novo poglavlje života ispred nje, a prve stranice moć ćemo čuti već za tri dana. Novom objavom na vlastitom Instagram profilu najavila je novu pjesmu, ali i pokazala izazovan outfit.

U kratkom izazovnom crnom topiću dugih rukava i izazovnoj suknji visokog proreza pjevačica je zauzela izazovnu pozu, a sve kako bi 'okinula' nekoliko sjajnih promotivnih fotografija kojima najavljuje svoj najnoviji singl.

Lana je ovih dana pokazala kako vješto kombinira trendove sezone. Na posljednjim fotografijama nosi šljokasti crni komplet, a rado nosi i kožne komade poput lakiranog kožnog kaputa koji je odjenula za premijeru filma 'Air'.

'Sve u meni govori da te ostavim... Znam da nema načina da te zaboravim...', napisala je preko jedne fotografije dajući obožavateljima svoje glazbe kratki sneak peek novog teksta koji izlazi 13. travnja.

Već nekoliko dana na svom Instagram profilu objavljuje video uratke i fotografije, a sintagma 'tipično muški' daje naslutiti o čemu je riječ u novoj pjesmi hrvatske pjevačice s inozemnom karijerom.

  • +12
Poznati na premijeri filma 'Air' Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL