ZALJUBLJENI GLUMCI

Ne kriju sreću: Jamie Foxx i Katie Holmes u romantičnoj šetnji

05.12.2018 u 16:47

Bionic
Reading

Iako se svoju privatnost i ljubavnu vezu držati podalje od medija, Katie Holmes i Jamie Foxx ponekad ne uspijevaju u svom naumu. Glumački par snimljen je u kasnoj romantičnoj šetnji kada su pokazali svoju najopušteniju stranu

Glumački par koji je prohodao u tajnosti prije pet godina, netom nakon što se Holmes rastala od prvog supruga Toma Cruise s kojim dijeli kćerkicu Suri, danas je sretniji no ikada.

Punih pet godina skrivali su se i u tajnosti nalazili, kako ona ne bi prekršila brakorazvodni ugovor s Cruiseom, pa danas nesmetano mogu uživati u svojoj ljubavi.

Iako im medijska pažnja ne godi, 39-godišnjakinja i 12 godina stariji glumac ponekad to zaista ne mogu izbjeći s obzirom na svoju popularnost.

  • +9
Katie Holmes i Jamie Foxx Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Posljednje paparazzi fotografije pokazuju njihovo najopuštenije lice. Par je snimljen u večernjoj šetnji u New Orleansu. Veseli, nasmiješeni i držeći se za ruke, zaljubljeni golupčići nisu prošli nezapaženo. Inače, nedavno se krenulo šuškati da par planira vjenčanje.

'Pariz je grad u kojem su odlučili izaći u javnost sa svojom vezom, nakon godina uspješnog skrivanja. Jamie je bio izrazito nesiguran oko svega, sve otkako su 2013. godine započeli vezu, no Katie ga je uvjerila da je vrijeme da se skrasi, stoga su sada napokon spremni da sve i službeno potvrde', rekao je neimenovani izvor za američke medije.

  • +5
Katie Holmes i Jamie Foxx Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia