PRAVA LJUBAV

Čuju li se svadbena zvona? Šuška se o tajnom vjenčanju Katie Holmes i Jamieja Foxxa u Parizu

29.11.2018 u 10:02

Bionic
Reading

Ono što do sada nije uspjelo niti jednoj, a osobito ne čak dvjema majkama njegove djece, uspjet će poznatoj holivudskoj glumici i bivšoj supruzi Toma Cruisea, Katie Holmes. Upravo će ona, u njegovoj 51. godini života, pred oltar odvesti Jamieja Foxxa i to u gradu ljubavi - Parizu

Nakon što su godinama svoju ljubavnu priču čuvali daleko od javnosti, trudeći se svim silama da ih se ne vidi zajedno, a kamoli fotografira, Katie Holmes i Jamie Foxx spremni su na novi korak i to onaj najveći - vjenčanje. Kako je otkrio izvor blizak 39-godišnjoj glumici i 11 godina starijem Oskarovcu, par bi svoju vezu trebao ozakoniti u gradu ljubavi - Parizu.

Katie Holmes i Jamie Foxx Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Pariz je grad u kojem su odlučili izaći u javnost sa svojom vezom, nakon godina uspješnog skrivanja. Jamie je bio izrazito nesiguran oko svega, sve otkako su 2013. godine započeli vezu, no Katie ga je uvjerila da je vrijeme da se skrasi, stoga su sada napokon spremni da sve i službeno potvrde', rekao je izvor.

Par je svoju vezu navodno ponajviše skrivao zbog ugovora iz brakorazvodne parnice Katie Holmes i Toma Cruisea, koji je, zbog njegove odanosti Scijentološkoj crkvi, imao i stavke poput one da se ime glumice ne smije vezivati uz niti jednog muškarca idućih nekoliko godina. Kada je 'istekao' taj period, pojavile su se i prve paparazzo fotografije Katie Holmes i Jamieja Foxxa.

'Katie je čekala dovoljno dugo da se uda za Jamieja, a sada mu je jasno dala do znanja kada i gdje se želi vjenčati. Ona silom želi zimsko vjenčanje u gradu svjetla.'

  • +5
Katie Holmes i Jamie Foxx Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sve te priče krenule su samo nekoliko tjedana nakon što se počelo šuškati da se par zaručio, nakon što je Katie snimljena s dijamantnim prstenom na ruci. Inače, Jamie Foxx ima dvije kćeri iz bivših veza, a niti jednoj od tih dama, kao ni brojnim njegovim 'bliskim prijateljicama' tijekom godina, nije uspjelo ovo što je uspjelo Katie Holmes - da pred oltar odvede vječnog neženju.