ODMOR TRAJE

Ne ide joj se od tamo: Sanja Doležal još uvijek je u Londonu i pokazuje u čemu je posebno uživala

16.09.2021 u 11:22

Bionic
Reading

Neki su zadnje dane ljeta iskoritili za odlazak u morske krajeve kako bi upili još malo sunca, a naša pjevačica i voditeljica u InMagazinu Nove TV ne da se iz britanske metropole. Ondje vrijeme provodi sa kćerkom Leom koja tamo studira na jazz akademiji

Veliki i bogati London prepun je znamenitosti koje bi se mogli obilaziti danima i ne stići ih sve pogledati. Nakon što je Sanja Doležal uspjela vidjeti The Magdala Tavern u Hampstead Heathu, Camden Market, Van Goghovu izložbu, mjuzikl 'Mary Poppins' i isprobala tamošnje delicije, pratiteljima na društvenoj mreži je pokazala i ostatak svojih lijepih doživljaja.

Posjetila je kvart u kojem je snimljen kultni film zlatne ere ljubavnih komedija 90-ih godina 'Ja u ljubav vjerujem'. Našalila se kako čeka 'da navrati Hugh Grant' (koji je uz Juliju Roberts odigrao glavnu ulogu u filmu). Oduševljena Minea joj je poručila da je 'zove kad navrati', a Josipa Pavičić Berardini da je 'trebala i nju pozvati da čekaju zajedno'.

Sanja je, čini se, posebno oduševljena tamošnjim parkovima. 'Da ostanem jos mjesecima u Londonu, ne bih stigla obići sve predivne parkove. Tradicija i kultura, održavanje i čuvanje zelenih oaza u tako velikom gradu, nešto je na čemu zavidim englezima. Parkovi žive, ljudi uživaju u njima, ali i čuvaju. Smeća nigdje', opisala je više fotografija.

Osim kćeri i njezin sin Luka je studirao u inozemstvu i to u Nizozemskoj gdje je završio studij matematike. Kada nije u Zagrebu mnogima omiljena pjevačica, voditeljica (u novije vrijeme i glumica) najčešće je u svojoj oazi, vikendici u blizini Karlovca gdje uživa u šumi, rijeci i svom vrtu.

  • +3
Sanja Doležal Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs / CROPIX