u omiljenom gradu

Sanja Doležal uživa u zadnjim danima ljeta, otputovala je izvan Hrvatske

12.09.2021 u 11:10

Bionic
Reading

Omiljeno estradno lice, pjevačica i voditeljica emisije 'IN magazin' na Novoj TV nekoliko zadnjih dana boravi u Londonu gdje inače njezina kćer Lea Šarić studira na jazz-akademiji. Sanja koja inače nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama dala je svojim pratiteljima uvid u to što je do sad ondje doživjela

Sanja Doležal uspješno vodi svoju svestranu karijeru, a njezin najveći životni uspjeh, uvijek ističe, su njezina djeca. Oboje su studenti, Luka studira matematiku u Nizozemskoj, a Lea je svoje snove ostvarila upisavši se na jazz-akedemiju. Kako su im lani bila otkazana predavanja na fakultetima, vrijeme su provodili zajedno u Zagrebu, a onda su se morali razdvojiti.

Zato je Sanja iskoristila priliku da otputuje kod kćeri u London. Kako je pokazala na Instagramu ondje uživaju u šetnjama, razgledavanjima raznih znamenitosti i gastronomskoj ponudi. Sanja je među ostalim posjetila Camden Market koji joj je, kako je navela u objavi, jedno od dražih mjesta u Londonu. Pogledala je mjuzikl Mary Poppins i nakratko se, kako je napisala, vratila 'u djetinjstvo'.

Posjetila je i Van Goghovu izložbu te je vidjela javnu kuću u Hampsteadu. 'The Magdala Tavern ispred koje je Ruth Ellis pucala u svog partnera jer ju je varao. Ruth je posljednja osoba u UK koja je za kaznu pogubljena, obješena. I to ne tako davno...1955. godine. Kao uspomena na nju, na fasadi su tragovi metaka', opisala je fotografije Sanja.

  • +3
Sanja Doležal Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs / CROPIX