GODI JOJ DRUGAČIJI ŽIVOT

Sanja Doležal odmara u prirodi i poručuje svima da uspore i uživaju u jednostavnim užicima

30.07.2021 u 14:36

Bionic
Reading

Naša omiljena pjevačica i voditeljica u 'IN magazinu', točnije u rubrici 'Kuhanje je IN', izjavila je kako je u godinama kad joj odgovaraju mir i samoća te nekoliko bliskih ljudi oko nje. Svoju oazu mira i sreće pronašla je izvan Zagreba

Sanja Doležal uživa u sprnim ljetnim danima provodeći ih u prirodi, a prije nekoliko godina se preselila u nekadašnju vikendicu u blizini Karlovca, na obali rijeke Mrežnice, koju je pretvorila u svoj stalni dom.

Pjevačica i voditeljica pozirala je pored rijeke i dva labuda, a pored fotografije je svima poručila: 'Usporite i uživajte u jednostavnim užicima u životu'. Odmah su joj se javile Renata Končić Minea i Karmela Vukov Colić kojima se svidjela jedna od rijetkih Sanjina objava na Instagramu.

Sanja je u svibnju uz Zdenku Kovačiček, Mirnu Medaković Stepinac, Matiju Prskalo i Karmelu Vukov-Colić ponovo zabriljirala u glumačkom smislu. Dobila je ulogu u još jednoj predstavi Nine Kleflin 'Ljubav, Gubitci i moda'.

'S pričama Nore Ephron zaista se možemo poistovjetiti, jer pričaju o životu i svemu što on donosi, mnogim lijepim, ali i tužnim trenucima. Pričajući priče na probama, bilo je puno smijeha, ali i suza. Svaka od nas prošla je kroz svašta u životu i mislim da nam to daje snagu da ispričamo te priče. Zahvalna sam Nini na novom izazovu koji nas je spojio, a curama hvala na predivnoj ljubavi i energiji koju izmjenjujemo', ispričala je uoči premijere za tportal.

  • +3
Sanja Doležal Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX