AVA KARABATIĆ:

'Ne fali mi glupi seks'

08.05.2012 u 10:57

Bionic
Reading

Starleta se u 'Survivoru' najviše raspričala o ljubavi. Opet se zaljubila punim plućima

Ava Karabatić nije mogla prestati pričati o ljubavi. 'Teško se zaljubim, ali se lako odljubim. Ne fali mi glupi seks, nego da me netko zagrli i poljubi', rekla je Ava dodavši da joj je ljubav bolna tema.

'Sve ljubavi su tužne, sve što je lijepo kratko traje', rekla je Ava i otkrila kako se zaljubila punim plućima.

Zapravo, Ava je presretna, jer su ona i Vlada u isto vrijeme došli pod slap na kupanje. Ona to vidi kao znak i ponovno se zaljubila u njega.

'On je meni najdraži i voljela bih da on pobijedi', rekla je Ava koja ne zna da je Vlada čestitao Valentinovo jednoj tajnovitoj Beograđanki.

Kristina
i Sebastian vraćaju se natrag u pleme, no vrlo šturo prepričavaju plemenu kako im je bilo da ih ne rastuže i ne naprave ljubomornima. Kreće igra za osobni imunitet, no postoji jedna caka - onaj tko misli da nije ugrožen na idućem plemenskom savjetu, ne mora igrati i dok se drugi bore, može jesti koliko ih volja, ali samo dok traje borba. Tu su tortilje na sve načine, egzotično voće i grickalice.

Čak pet natjecatelja odlučilo je ne sudjelovati u borbi, već najesti se. To su Milan, Vlada, Nikola, Ognjen i Aleks! Ostali moraju balansirati na postolju, ćupovima na glavi. Martina želi ostati što dulje u igri kako bi ostatak plemena mogao jesti što dulje. Ostaju ona i Sebastian. Sebastian je pobijedio i dobio osobni imunitet.

U potragu za tajnim imunitetom, slučajnim odabirom otišla je Maja Lena. Razočarana je, jer nema volje tražiti ga i umorna je. Hoće li naći prvi ključ ili će se odmah zaputiti mami na otok odbačenih, pogledajte večeras u 21,40 na RTL Televiziji.