ONA JE BOMBA

Ne da se iz bikinija: Za Lidiju Bačić ljeto još nema kraja

02.09.2018 u 19:20

Bionic
Reading

Neki sretnici još uvijek mogu uživati u morskim radostima. Među njima je i Lidija Bačić koja svakodnevno uživa u malim ljetnim radostima i očito neće tako lako odustati od lješkarenja na plaži. Pjevačica sigurno neće ustuknuti ni od pokazivanja fotografija na društvenim mrežama na kojima se vidi da gušta. Danas je svoje fanove počastila s novima

'Obline-mogu biti opasne ali nisu zabranjene!', poručila je zanosna pjevačica s plaže na kojoj se sipružila u crnom bikiniju. Pored druge na napisala 'Crni pijesak, crni labud' oćito aludirajući na kupaći kostim koji joj je jedva pridržavao bujno poprsje. Njezini oduševljeni obožavatelji odmah su naravno, pohvalili njezinu fenomenalnu liniju.

Jedna od najučestalijih komentatorica aktualnih zbivanja na Instagramu nedavno je na progovorila na temu prozivanja domaćih pjevačica na račun količine razgolićenosti koju predstavljaju javnosti. Usporedila je one 'nepažljive' sa sobom, ističući pritom, po vlastitom skromnom mišljenju, ponovo svoje pozitivne strane.

  • +20
Lidija Bačić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL