BEZ ZADRŠKE

Lidija Bačić dotakla se estradnog seks skandala: 'Moje sasvim gole i degradirajuće slike nećete doživjeti'

28.08.2018 u 14:57

Bionic
Reading

Pjevačica je odlučila stati na kraj svima koji joj preporučuju da objavi fotografije na kojima je gola. U svojoj najnovijoj objavi na Instagramu Lidija Bačić je poručila da je nikad nećemo vidjeti - golu

'Ovo je jedini sex tape koji ćete vidjeti od mene. Ni sasvim gole i degradirajuće slike nećete doživjeti. Ovo iživljavanje na svim pjevačicama mora prestati. To što je netko nekad nešto učinio ili bio nepažljiv - ne znači da bi i ostali to sebi dopustili.

Znači, kad izađe nekome nova pjesma ili slika ne pišite kao bez mozga: 'Ništa od toga dok ne snimiš filmić na jahti', 'Skini se gola kako se slavna kolegica skinula', 'Sve ste vi iste'.. Nismo! Od mene nećete nikada dobiti više od dobro odmjerenih showbizz fotki koje koristim za društvene mreže ili koncertne nastupe, ali i ništa manje od dobrih pjesama i dobrih koncerata.

Poštujem sebe, svoju obitelj i neke granice neću prijeći kao i mnoge kolegice. Zato otkačite od samopouzdanih žena koje same grade svoju karijeru i malo stanite na loptu. Primitivno je etiketirati cijelu profesiju zbog pojedinaca. Uživajte u zadnjim danima ljeta 2018. jer se ono nikad neće vratiti. Ja idem u naše lipo more. Pozdrav', poručila je Lidija Bačić pored fotografije na kojoj pozira sa samoljepljivom trakom na kojoj piše 'sex tape'.

Poznato je da pjevačica stalno naglašavava koliko je, u odnosu na ostale kolegice koje se koriste photoshopom drukčija, a sad je odlučila poslati još jednu poruku. Pritom se dotakla seks skandala koji je nedavno potresao našu estradnu scenu i usporedila 'nepažljive' kolegice sa sobom, tvrdeći da od nje javnost nikada neće vidjeti više od dobro odmjerenih showbiz fotografija. Pitanje je što će reći kolegice na te usporedbe i moralne packe...

  • +6
Lidija Bačić Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL