NEUKUSAN STAJLING

Fashion Guru o maskirnoj Lidiji Bačić: Kao da je krenula na plac...

  • 06.08.2018 u 14:11

  • Bionic
    Reading

    Povodom 23. obljetnice VRO Oluja u Kninu publiku su zabavljali Miroslav Škoro i Lidija Bačić čiju modnu kombinaciju ni ovoga puta nije mogao ne prokomentirati modni kritičar Fashion Guru

    Umjesto Thompsona na glavni trg u Kninu ove godine je zasjela, glavni atribut Lidije Bačić, njezina guza. Nažalost i dalje ne znam niti jednu njezinu pjesmu. Ona je i ovaj put odlučila počastiti sve prisutne svojim istančanim modnim ukusom. Bas čudno da je za državni praznik 'Oluju' odjenula maskirnu kombinaciju... Bilo bi stvarno iznenađujuće da se odlučila za nešto drugo jer što inače poistovjetiti s ovakvim praznikom nego maskirno, po meni bi trebali svi biti svečano obučeni.

    • +20
    Lidija Bačić i Miroslav Škoro održali koncert povodom 23. obljetnice VRO Oluja Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic

    Ovako je ispala opet kao da ide na plac.

    Njezina druga modna čarolija je plava haljina s nekim printom: ne znam gdje je kupila ovu haljinu, ali ako ju je kupila, platila ju je previše, budući da takvih ima na štandovima koliko hoćeš. Možda da je s prvom kombinaciju stvarno otišla na plac, onda bi vidjela svoju drugu kombinaciju da visi na plastičnoj vješalici u raznim bojama.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.