DJECA ZNAJU NAJBOLJE

Nataša Janjić Medančić otkrila reakciju svog sina Tonija na reklamu Marijane Batinić: 'Jel' to Enina mama?'

06.10.2022 u 08:43

Bionic
Reading

Na svom Instagram Storyju glumica Nataša Janjić Medančić objavila je fotografiju na kojoj je velika reklama s Marijanom Batinić u prvom planu, a preko iste je objasnila i kako je njezin sin reagirao na sve

'Toni, jel ti poznata ova teta?', pitala je Nataša Janjić Medančić svog sina, na što je on dječački iskreno odgovorio: 'Jel' to Enina mama?'

Reakcija je to uskoro četverogodišnjaka na fotografiju reklame čije je zaštitno lice upravo poznata televizijska voditeljica i njihova obiteljska prijateljica Marijana Batinić.

Budući da se dvije obitelji i privatno druže, djeca su se odavno dobro upoznala, a to je Toni pokazao i ovom reakcijom pokazujujući da Marijanu zna isključivo kao Eninu mamu, a ne kao poznato lice s malih ekrana.

Sina Tonija naša je glumica rodila u veljači 2019. godine, a sa suprugom Nenadom Medančićem u srpnju 2020. dobila je i kćerkicu Kaju.

  • +3
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Na svom Instagram profilu Nataša Janjić Medančić rado dijeli crtice iz života, stoga ne čudi da je i ovaj hit detalj odlučila podijeliti sa svojim prijateljima, ali i vjernim pratiteljima na društvenim mrežama.