progovorila o majčinstvu

Nataša Janjić Medančić: 'Kad gledam društvene mreže, čini mi se da sam jedna od neuspješnijih majki'

02.08.2022 u 09:07

Bionic
Reading

Splitska glumica posljednje četiri godine uživa u najljepšoj i najzahtjevnijoj ulozi u svom životu. Potpuno je posvećena djeci i kaže da se ne usudi na putovanja dalja od dva sata leta ni duža od 3-4 dana. Kako uživa sa svojim mališanima, često se može vidjeti na društvenim mrežama, a sad je i pričala o njihovom odnosu i odgoju

Nataša Janjić Medančić je, govoreći o maloj razlici između djece, rekla da je kao i svaka majka sanjala da mala razlika između djece nosi veću harmoniju među mališanima te se našalila da se pokazalo kako 'trenutno ima posla s Tomom i Jerryjem'.

Ne smije ih, kazala je 40-godišnja glumica za Centarzdravlja.hr, ni minute ostaviti same, 'uvijek netko udari ili ugrize ovog drugog, interesi su uvijek za istu igračku i plač je lančanog i gotovo trajnog karaktera'. Minute mira se događaju kad se njezini mališani slučajno okupiraju u nekoj zajedničkoj igri.

O tome postoje li razlike između odgoja dječaka i djevojčica, smatra da postoji samo razlika u odgoju različitih karakterima te da se ona i suprug Nenad Medančić trude odgajati ih jednako.

Nedavno su se njezini roditelji preselili u Zagreb kako bi bili bliže unucima. Janjić Medančić priznaje da im njihova pomoć znači sve. Ona i suprug imaju sreću da im i njegovi i njezini roditelji rado uskaču jer vole vrijeme provedeno sa svojim unucima, a kaže da može zamisliti idealnu sliku - svi bi živjeli u istoj ulici te bi onda možda imala i troje djece.

  • +3
Nataša Janjić Medančić Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX

Za sebe ne bi rekla da je stroga mama. Otkrila je da viče dosta, 'ali samo zato što kao da je ne doživljavaju svaki put jer znaju da se mogu izvući kroz njezino strpljenje'. Suprug joj je puno 'konkretniji po tom pitanju uz puno manje truda, pa često i ona profitira njegovim presudama i rješenjima'.

'Kad gledam društvene mreže, čini mi se da sam jedna od neuspješnijih majki, jer iz daljine djeluje kao da neke majke posjeduju tu lakoću i mudrost da ne zapostave sebe dok su istovremeno posvećene mame, a ja se recimo danima znam ne izvući iz pidžame, jer pogon kreće ranom zorom, a dežurstvo i straža traju do iduće zore i veliki dio vremena sam isključivo policajac, sudac i higijeničar, a tek povremeno kreativna i lagana mama', ispričala je za Centarzdravlja.hr. Vratila se poslu, djeca idu u vrtić, ali joj se čini da se od njih ne odvaja. Dodala je da ima želju njegovati se više, otputovati sa suprugom, naspavati se više od jedne noći mjesečno, no to joj ne uspijeva.