Ima li što nježnije?

Nataša Janjić Medančić pokazala preslatki trenutak s kojim se mogu poistovjetiti mnoge mame

01.12.2023 u 22:00

Bionic
Reading

Domaća glumica uživa u braku sa suprugom, ortopedom Nenadom Medančićem, s kojim ima i dvoje djece. Često tako na društvenim mrežama objavljuje brojne obiteljske fotografije i videa, a posebnu je pažnju ukralo onaj zadnji

Kad su djeca bolesna žele imati poseban tretman gdje će roditelji svu svoju pažnju posvetiti njima. Zabavljati ih i veseliti unatoč bolesti može biti 'zastrašujući' zadatak čak i za energične roditelje.

Nataša Janjić Medančić pokazala je jednu od svojih metoda koje je primijenila kako bi spriječila da njezinim mališanima bude dosadno, a u kojoj će se prepoznati mnoge majke. 'Kad su ti bolesni, a ti istrošiš sva sredstva', opisala je preslatki video na kojem se može vidjeti kako joj djevojčica Kaja iscrtava usta. Lice joj je prepuno boja, a u ruci glumica drži paletu sa sjenilima.

'Hoćeš ti biti vizazištica?', upitala je glumica svoju kćerkicu koja je spremno rekla: 'Hoću'. U pozadini se čuo i sinčić Toni koji kaže da će 'biti frizer kad odraste' i savjetuje sestrici da 'mami sredi nokte'.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'Roditeljstvo je zapravo u filozofskom smislu najveći izazov ovozemaljskog života, nešto ćemo sigurno pogriješiti i iz najbolje namjere, ali da puno učimo o sebi kroz te male ljude je stvarno najveći dar. I najveće prokletstvo. Tko želi učiti naravno, a ne naslanjati se na naslijeđene obrasce, koje, moram priznati, često zloupotrijebim kad poentiram koliko su naša djeca sretnija od generacija prije njih', svojedobno je napisala glumica na temu roditeljstva na društvenoj mreži.

  • +3
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL