SASVIM ISKRENA

Natalija Prica progovorila o Milanu Bandiću: 'Bili smo bliski i to uopće nije tajna'

07.04.2023 u 16:37

Natalija Prica

Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Bionic
Reading

U novom intervjuu bivša hrvatska misica i doktorica stomatologije osvrnula se na manekenski put, političku i stomatološku karijeru, ali i prirodu svog odnosa s bivšim gradonačelnikom Zagreba

Prije dvije godine, kada je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić iznenada preminuo, Natalija Prica doživjela je svojevrsni medijski linč.

U novom intervjuu za Story odlučila je, kako sama kaže, ‘konačno zatvoriti tu priču’.

‘Dakle, zadnji put kažem, gospodin Bandić i ja bili smo politički bliski suradnici i to je sve. To uopće nije tajna niti sam to ikad dovodila u pitanje. Moja suradnja s gradonačelnikom Bandićem bila je doista korektna, uvažavali smo se te dijelili iste političke i društvene vrijednosti. Žalosno je što u našem društvu, čim mlađa i uspješna, a k tome i zgodna žena, ode s nekim starijim od sebe na kavu ili ručak, cijeli ih grad odmah proglasi ljubavnim partnerima i počnu se izmišljati priče koje čovjek, koliko god to želio, ne stigne i ne može demantirati’, izjavila je dodavši da se više ne planira vraćati na ovu temu.

U intervjuu za Story, također je progovorila i o predrasudama s kojima se svakodnevno susreće.

‘Ljudi su zbog medija i njihova načina pisanja o meni stekli dojam da se budim u podne, popijem kavu, idem kupovati torbe i da je takav moj život. Istina je da ustajem u šest i već sam u sedam sati na svom radnom mjestu i primam pacijente’, između ostalog je otkrila.