NIJE JOJ LAKO

Nastup na Dori dobro će upamtiti Barbara Munjas: Bivša pjevačica Gustafa zbog ozljede nastupila bosa

11.02.2023 u 21:29

Bionic
Reading

Gledatelji večerašnje Dore mogli su primijetiti kako je jedna od natjecateljica tijekom nastupa imala zavoj na nozi, zbog čega nije mogla imati ni prikladnu obuću, a otkriven je i razlog

Za Barbaru Munjas, nekadašnju pjevačicu Gustafa, nastup na ovogodišnjoj Dori ostat će zauvijek u pamćenju i to iz jednostavnog razloga - trenutak nepažnje doveo ju je do toga da je u sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji morala nastupiti bosonoga zbog ozljede.

Naime, kako je otkriveno još na jučerašnjoj generalnoj probi, Barbara Munjas proteklih se dana borila s prehladom. U želji da je sanira i zdrava nastupi s pjesmom 'Putem snova', odlučila se za stari 'narodni' lijek - inhaliranje vrućom vodom.

No, u trenutku kada je lonac primakla glavi, vruća voda izletila je prema njoj i, sreća u nesreći, opekla joj samo nogu. Zbog toga je zaradila zavoj i bila u nemogućnosti nastupiti u cipelama kojima je namjeravala.

Glamur u Opatiji

[FOTO] Predvođeni 'čeličnom lady HRT-a' izvođači stigli na crveni tepih Dore

Pogledaj galeriju

O svemu se oglasila i na svom službenom Instagram profilu gdje je objavila video na kojem u krevetu ispija kavu i pokazuje stopalo. Uz to pjevuši 'glupost te može ubiti', a potom je uz smijeh dodala: 'Ali ne i mene!'