NJEGOVO NASLJEĐE

Nastavljaju njegovu misiju: Mjesec dana nakon smrti oglasila se obitelj Matthewa Perryja

28.11.2023 u 08:45

Bionic
Reading

Od iznenadne smrti mnogima omiljenog holivudskog glumca Matthewa Perryja prošlo je već mjesec dana, emocije se još nisu slegle, no njegova obitelj smogla je snage sastaviti objavu za medije u kojoj su otkrili svoje namjere

Najbliži članovi obitelji pokojnog Matthewa Perryja otkrili su kako će i nakon njegove smrti nastaviti širiti njegovu misiju i nasljeđe kroz Zakladu Matthew Perry.

U iskrenoj izjavi izrazili su svoju predanost u tome da nastave održavati uspomenu na njega živim, ali i da pomognu svima onima koji se bore s ovisnošću, a kojima je njegova zaklada do sada pomagala.

'Važno nam je, kao obitelji, poštovati Matthewovu ostavštinu. Potencijal koju Zaklada Matthew Perry ima da pomogne onima koji pate od ove bolesti nešto je što s ponosom donosimo svijetu', stoji u službenoj izjavi koju je objavio magazin People.

  • +5
Matthew Perry kao Chandler u seriji 'Prijatelji' Izvor: Profimedia / Autor: WARNER BROS. TELEVISION - Album / Album / Profimedia

Dodali su i kako je glumac, koji je u svojim memoarima 'Friends, Lovers and the Big Terrible Thing' iz 2022. javno progovorio o svojoj borbi protiv ovisnosti, ostavio snažan utjecaj ne samo kao glumac već i kao osoba duboko posvećena borbi protiv ovisnosti.

Oko svega se oglasio i njegov očuh, novinar Datelinea Keith Morrison, koji je javno podržao cilj zaklade, napisavši na svom profilu na društvenoj mreži X:

'Ovo nije stvar koju obično radim, ali ove godine je drugačije. Napravite što možete, bit ćemo vam zahvalni!'